Un bărbat din Pakistan a turnat kerosen pe fiul său și l-a incendiat pentru că nu voia să-și facă temele

 Un bărbat din Pakistan a turnat kerosen pe fiul său și l-a incendiat pentru că nu voia să-și facă temele

Un bărbat din Pakistan și-a incendiat copilul de 12 ani, în casa în care locuiau, după ce copilul nu i-a răspuns la întrebările legate de teme.

Shaheer Khan a suferit arsuri grave, pe 14 septembrie. Băiatul a fost dus la spital, însă nu a putut fi salvat și a murit la două zile distanță.

Tatăl său, Nazir, a turnat kerosen pe fiul său și i-a dat foc cu un chibrit cu intenția de a-l speria pentru a-și face temele, însă flăcările l-au cuprins complet, scrie dailymail.co.uk.

Auzindu-și copilul țipând, mama Shazia a dat năvală în cameră și a aruncat pături și haine pe copil. Eforturile ei nu au fost, însă, suficiente pentru a-l salva.

La două zile de la moartea copilului, femeia și-a dat în judecată soțul. Acesta a fost arestat în următoarea zi și va rămâne în custodia ofițerilor până pe 24 septembrie când va avea prima înfățișare la tribunal.

Potrivit poliției locale, bărbatul s-ar fi înfuriat în momentul în care băiatul a vrut să iasă afară, să înalțe un zmeu, în loc să-și facă temele. El i-ar fi pus câteva întrebări copilului legate de lecții, iar cel mic nu ar fi dat „răspunsuri satisfăcătoare”.

Tatăl a spus poliției că a turnat kerosen pe băiat și a aprins un chibrit pentru a-l speria. Bărbatul a recunoscut crima.

 

Aura Mereuta

https://shok.md