Un fost mare fotbalist face dezvăluiri: „Am vândut droguri şi am mâncat Big Mac-uri de la gunoi”

 Un fost mare fotbalist face dezvăluiri: „Am vândut droguri şi am mâncat Big Mac-uri de la gunoi”
0Shares

Fostul internaţional francez Patrice Evra a dezvăluit, într-un interviu pentru BBC One, că a avut o copilărie foarte grea, în care a trăit experienţe teribile şi inclusiv a vândut droguri, informează SHOK.md, cu referire la presa străină.

„Uneori, noaptea, când aruncau Big Mac-urile reci la gunoi, mergeam şi le luam. După ce ne-a părăsit tata, totul a fost haotic. Fotbalul m-a salvat. Când aveam 17 ani, am mers în Italia”, a afirmat Evra, jucător născut în Senegal.

Jucând „Două adevăruri şi o minciună”, el a spus: “Am vândut droguri, am cerşit şi am lucrat într-un magazin de televizoare. Una nu este adevărată. Nu am vândut televizoare”.

„Am sunat-o pe mama şi i-am zis: Aici este raiul, sunt oameni care ne servesc cu mâncare şi am două furculiţe într-o parte şi două cuţite în cealaltă”, a mai declarat el.

În octombrie 2021, Evra mărturisea că a fost victima abuzurilor sexuale când era adolescent. Într-un interviu acordat The Times cu ocazia publicării autobiografiei sale, Patrice Evra a spus că a fost victima acestui abuz când avea 13 ani şi încă era la şcoală.

În vârstă de 40 de ani, Evra a jucat de 81 de ori pentru naționala Franței.

El este născut în Senegal, la Dakar.

Evra a evoluat pentru Nice, Monaco, Manchester United, Juventus, West Ham și Marseille.

0Shares