(video) Iluzionistul din Moldova care i-a lăsat cu gura căscată pe jurații de la „Românii au talent”: Tânărul a prezentat un „număr modern, de la distanță”

 (video) Iluzionistul din Moldova care i-a lăsat cu gura căscată pe jurații de la „Românii au talent”: Tânărul a prezentat un „număr modern, de la distanță”

Iluzionistul Mihail Kovali a impresionat jurații  de la „Românii au Talent” cu un număr excepțional de magie. „Sunt la distanță acuma și vreau să vă prezint un număr modern”, a declarat tânărul în cadrul show-ului. 

„Vă prezint un numãr impecabil. O noua mea invenție proprie. Peste 13 ani de „hard work” puteți vedea o iluzie psihologicã incredibilă si unică”, a scris tânărul pe Facebook.

Mentalistul a lăsat juriul cu gura căscată și a fost recompensat cu patru de „DA”.

„Aș remarca …. cât de corect a fost de la început, când a spus că el stăpânește arta iluziei. Nu a fost vrăjeală … am fost noi vrăjiți. Haideți să recunoaștem sincer, omul este de senzație, iar momentul este nemaivăzut de mine nicăieri, a spus juratul Andi Moisescu.

Dragoș Bucur a adăugat: „Are șarm, se bazeaza pe el, dar este evident ca in spate sunt zeci sute mii de ore de pregatire, de constructia unui numar. Stiu si eu atata lucru ca un numar de magie are nevoie de luni, poate chiar ani de constructie. Ai reusit sa faci un spectacol care pe mine m-a captat foarte mult”.

Mihai are 26 de ani și este originar din Ungheni. Tânărul este iluzionist de 13 ani. A terminat nanotehnologie și folosește în arta iluzionismului ceea ce a învățat la facultate. 

A descoperit că îi place să facă asta în copilarie, când bunica lui îi arăta trucuri și apoi îi explica secretele. 

E cunoscut în Moldova, a avut show-ul lui personal la Filarmonica din Chișinău, în 2018. E artist de televiziune și de stradă în Moldova.