Un mire și-a părăsit mireasa la altar după ce mama lui a văzut-o și a decis că e „nepotrivită”

 Un mire și-a părăsit mireasa la altar după ce mama lui a văzut-o și a decis că e „nepotrivită”

Un mire și-a părăsit mireasă chiar în ziua nunții lor, după ce mama lui s-a răzgândit în privința ei și a ajuns la concluzia că nora era prea scundă și neatrăgătoare pentru fiul ei, scrie SHOK.md, cu referire la digi24.

Mirele, din Tunisia, a cărui nume nu a fost menționat în presa locală, și-a ascultat mama și a oprit ceremonia de nuntă înainte de a fi declarați căsătoriți. Potrivit surselor locale, femeia și-a văzut nora în persoane pentru prima dată în ziua nunții, iar până atunci o văzuse doar în fotografii.

Când a văzut-o față în față, i-a ordonat fiului ei să oprească ceremonia, pentru că mireasa era prea „scundă” și prea „urată”.

O fotografie făcută chiar la începutul ceremoniei o arată pe mireasa Lamia Al-Labawi zâmbind în rochia de mireasă, în timp ce logodnicul ei își șterge ochii cu batista.

133-215744-lamia-al-labawi-tunisian-bride-abandoned-wedding_700x400

Ulterior, Lamia și-a revărsat durerea pe rețelele sociale. A scris pe blogul ei că este „orfană” și pregătirile pentru nuntă o costaseră mulți bani. A scris și pe Facebook că a fost șocată după ce a fost respinsă și că acum îi este greu să se uite în ochii altor oameni, de rușine.

Utilizatorii și-au exprimat sprijinul pentru mireasa părăsită la altar și l-au criticat aspru pe logodnicul ei, spunând că nu este un „bărbat adevărat”.

Hedi Mejri, un cunoscut actor tunisian a scris pe Facebook: „Un mesaj către Lamia Al-Labawi, mireasa al cărei soț a fugit și a părăsit-o… Eu, Hedi Mejri, m-am hotărât să îți scriu aceste cuvinte și sper să te ajute. Cu toată dragostea, îți spun să ridici capul și să înfrunți lumea cu toată puterea. Nu ai pierdut un om. Ai pierdut pe cineva care putea fi un blestem în viața ta. Ai câștigat în schimb o libertate de neînlocuit.”