Un om de afaceri din Italia a ajuns la urgență după ce a primit o factură la electricitate

 Un om de afaceri din Italia a ajuns la urgență după ce a primit o factură la electricitate

Un om de afaceri din orașul italian Marsala a ajuns la urgență după ce a primit factura de electricitate pentru complexul hotelier pe care îl deține – nu mai puţin de 83.318 euro, relatează tag24.it.

Este factura primită de Davide Bellitteri pentru ultima și va trebui să achite această sumă până pe 6 octombrie.

Când a aflat că are de plătit, omul de afaceri a început să se simtă rău și a ajuns în camera de urgență.

„Nu mai vedeam nimic. Nu mai trăisem niciodată un asemenea sentiment. Le mulțumesc medicilor de la spitalul Paolo Borsellino care m-au asistat și în special doctorului Schifano care m-a ținut sub observație timp de șase ore”, a spus Bellitteri.

Acum, antreprenorul se simte mai bine și și-a însărcinat avocatul său să verifice dacă factura conţine vreo greşeală sau suma chiar trebuie plătită.

Omul de afaceri a mai spus că factura anterioară era de 8.800 de euro, iar acum are de plătit de 10 ori mai mult și se plânge că va trebui să închidă afacerea.

„Nu poţi să impui un astfel de cost unei activități, o astfel de cifră este de neconceput. De la 1 octombrie vom închide. Iarna, cu încălzirea, ar fi nesustenabil pentru noi să continuăm. Pentru ce lucrăm? Vor fi luni foarte grele pentru toată lumea, antreprenori şi angajaţi”, a mai spus el.

 

Aura Mereuta

https://shok.md