Un pasager a fost găsit mort la bordul unui avion, care zbura către Rusia

 Un pasager a fost găsit mort la bordul unui avion, care zbura către Rusia

Un avion care zbura din Egipt către Rusia a aterizat de urgență la Cairo, marți, după ce un pasager a fost găsit mort în toaleta aeronavei. Potrivit presei locale, bărbatul s-ar fi sinucis, scrie SHOK.md cu referire la digi24.

Însoțitorii de zbor l-au descoperit pe bărbat în toaleta avionului, la scurt timp după ce aeronava a decolat din stațiunea Sharm el-Sheikh, Egipt, către orașul Samara, din sud-vestul Rusiei, a informat, marți, presa locală.

Avionul a aterizat de urgență la Cairo, unde medicii au încercat, fără succes, să îl resusciteze pe bărbatul găsit inconștient. Potrivit site-ului Samara, citat de The Moscow Times, trupul neînsuflețit al bărbatului a fost repatriat la bordul aceluiași avion.

Bărbatul în vârstă 48 de ani ar avea legături cu serviciile de securitate, iar potrivit primelor informații, acesta s-ar fi sinucis cu cureaua unei genți, relatează canalul de știri Baza Telegram.

Autoritățile rusești au declarat ulterior agenției de presă TASS că cercetează circumstanțele în care a avut loc incidentul.

Maria Palade

https://shok.md/