Un sportiv din Philadelphia a murit la vârsta de 16 ani, în mai puțin de 24 de ore după ce a fost diagnosticat cu leucemie

 Un sportiv din Philadelphia a murit la vârsta de 16 ani, în mai puțin de 24 de ore după ce a fost diagnosticat cu leucemie

Coșmar pentru un cuplu din Philadelphia. Fiul lor s-a stins din viață la vârsta de 16 ani, în mai puțin de 24 de ore după ce a fost diagnosticat cu leucemie, scrie presa română.

Kyle Limper, care era jucător de fotbal american, a murit din cauza unei infecții a sângelui, care a fost cauzată de cancerul care i-a fost descoperit în aceeași zi, conform autopsiei, notează New York Post.

„Înainte de 13 aprilie, era un tânăr complet sănătos și fericit, fără niciun semn de boală. Leucemia a venit și l-a luat în aceeași zi”, se arată necrologul său.

Cu câteva zile înainte de a deceda, Kyle a acuzat dureri de spate, după o partidă de baschet. Tatăl adolescentului, Ken Limper, a spus, pentru Fox 29, că, din acest motiv, și-a adus fiul la urgență. Ulterior, Kyle a fost transportat la Spitalul Jefferson.

„Mi-au spus să-l aduc înapoi, dacă nu se face bine în câteva zile. Ei bine, în câteva zile nici nu s-a mai putut ridica în picioare”, a spus tatăl adolescentului.

„A trebuit să-l ajut să se ridice, dar apoi a căzut înapoi pe pat”, a mai afirmat bărbatul

În cele din urmă, Kyle Limper a fost dus de urgență la Spitalul pentru Copii St. Christopher, acolo unde a murit. Medicii au spus că organele tânărului sportiv au cedat din cauza leucemiei.

„A fost precum un coșmar! „Nu doresc acest sentiment sau situația nimănui”, a spus Ken Limper.

Aura Mereuta

https://shok.md