Va păși bogat în 2022: Un locuitor din Bălți a câștigat 800 000 lei în e-biletul „I love cash”

 Va păși bogat în 2022: Un locuitor din Bălți a câștigat 800 000 lei în e-biletul „I love cash”

Un norocos de la Bălți a descoperit în contul său de joc de pe 7777.md suma excepțională de 800 000 de lei chiar în ajunul Anului Nou. În loc de Moș Crăciun, surpriza a fost asigurată de biletul electronic „I love cash” de doar 10 lei.

Andrei Zama este favoritul destinului. Bărbatul, în vârstă de 23 de ani, lucrează la o companie de producere a jaluzelelor și deocamdată nu a întemeiat o familie. Norocosul a povestit că a deschis Calendarul său de Crăciun, a îndeplinit câteva misiuni, iar când a accesat jocul „I love cash”, chiar la prima apăsare, i-a apărut 800 000 de lei.

„E o sumă enormă. Nu-mi puteam imagina că pot câștiga atâția bani. Parcă au căzut din cer. Sunt șocat, e un vis. Noaptea asta am dormit doar 30 de minute. Bătăile inimii erau foarte intense. Anul Nou va fi cu noi posibilități și o nouă viață pentru mine”, a povestit emoționat câștigătorul.

Favoritul destinului a spus că își va ajuta părinții și fratele cu o parte din bani, iar cu cealaltă sumă, probabil, își va procura o locuință.

„Fratele mi-a recomandat Calendarul de Crăciun. A zis că pot juca zilnic cu biletele electronice. Mi-a plăcut acest calendar pentru că transmite atmosfera de sărbători și câștigurile sunt mari. Le urez tuturor să creadă în ei și în minuni! Eu m-am convins că ele se întâmplă”, este sfatul lui Andrei.

Rezervele de cash sunt inepuizabile pe 7777.md! Încercați-vă norocul cu biletele noastre electronice și câștigați sume de până la 10 000 000 de lei.

Maria Palade

https://shok.md/

Citește și