Valeria Lungu: „Maurice probabil nu mă iubește”. Dezvăluiri despre jurații „Bravo ai stil”

 Valeria Lungu: „Maurice probabil nu mă iubește”. Dezvăluiri despre jurații „Bravo ai stil”

Valeria Lungu, fosta  concurentă “Bravo, ai stil!”, face dezvăluiri din culisele show-ului care a adus-o în atenția publicului! Tânăra a vorbit, în exclusivitate pentru CANCAN.RO , despre jurații de la Kanal D, dar și despre rețeta succesului emisiunii de stil vestimentar, scrie SHOK.md.

„Oamenii sunt superbi, vă spun din propria experiență, atât Cătălin Botezatu, cât și Raluca Bădulescu, sunt niște oameni foarte sufletiști! În spatele camerelor sunt niște oameni obișnuiți cu care poți să ieși la o cafea. Ambii m-au sunat și m-au felicitat de ziua mea de naștere, chiar sunt niște oameni foarte faini!

Chiar m-am întâlnit în Dubai cu Cătălin Botezatu și m-a luat în brațe și mi-a zis: «Mie îmi place rău de tine, ești cea mai muncitoare de la «Bravo, ai stil!» și nu am zis cu răutate ce am zis!”, a mai adăugat fosta concurentă.

Maurice Munteanu, însă, pare să fi pus probleme Valeriei, cei doi părând să nu se îndrăgească reciproc: “Cu Maurice Munteanu, în schimb, am avut o relaționare destul de rece, atât în competiție, cât și în afara acesteia! (…) Probabil nu mă iubește, nu am avut o relaționare bună cu el!”, a mai declarat fosta competitoare a emisiunii.

Cine este Valeria Lungu

Originară din Republica Moldova, tânăra de 27 de ani a reușit să capteze atenția  datorită conținutului postat pe rețelele sociale, totalizând peste 1,4 milioane de urmăritori pe TikTok, 27 de milioane de aprecieri și 346 de mii de followers pe Instagram.

Ascensiunea Valeriei a început în urmă cu mai bine de doi ani, când a participat la “Bravo, ai stil!” și a continuat în social media, fapt ce i-a rotunjit veniturile minionei, ce declară câștiguri de peste 5.000 de euro lunar din această activitate.

Valeria Lungu recunoaște că emisiunea la care a participat a fost episodul ce a declanșat progresul său în materie de faimă, dar acest fapt vine la pachet cu anumite variabile ce ar trebui luate în calcul de către oricine și-ar dori să participe la un astfel de show.

“«Bravo, ai stil!» este o foarte bună rampă de lansare!”

„Acum mi se pare totul foarte lejer, nu este atât de strict cum era când am fost eu, dar ce aș sfătui persoanele care vor să meargă acolo este să nu ia totul foarte aproape de inimă. Să o ia ca pe o pantă de lansare, pentru că este una foarte bună, să nu se enerveze și să își dea silința…”, începe dezvăluirile Valeria.

“Maurice probabil nu mă iubește, nu am avut o relaționare bună cu el!”

În sezonul în care Valeria Lungu a fost concurentă, juriul era format din Maurice Munteanu, Raluca Bădulescu și Cătălin Botezatu. Chiar dacă, într-unul dintre episoade, cel din urmă a criticat-o pe tânără pentru lipsă de respect cu privire la entitatea juraților, Valeria are doar cuvinte de laudă despre designer-ul român.

Maria Palade

https://shok.md/

Citește și