Vezi cum arată cel mai frumos bărbat din lume, conform științei

 Vezi cum arată cel mai frumos bărbat din lume, conform științei

Half Moon Bay, BAHAMAS – *EXCLUSIVE* – **WEB MUST CALL FOR PRICING** Robert Pattinson flew into Antigua to spend a week of seclusion. Staying in the house at Half Moon Bay owned by Jazzie B. the famous band member of Soul to Soul, the home has a private recording studio. Robert was spotted outside the home during his personal fitness routine which was a very serious workout. Robert stayed within the compound with a beautiful view of Half Moon Bay for the entire time of his visit. Pictured: Robert Pattinson BACKGRID USA 5 FEBRUARY 2018 USA: +1 310 798 9111 / [email protected] UK: +44 208 344 2007 / [email protected] *UK Clients – Pictures Containing Children Please Pixelate Face Prior To Publication*

Robert Pattinson este cel mai frumos bărbat din lume și cel care se apropie cel mai mult de perfecțiune, conform științei, scrie SHOK.md.

Potrivit eva, starul din Twilight, în vârstă de 34 de ani, are aparent cele mai bune trăsături și proporții faciale, lăsându-i cu mult în urmă pe Brad Pitt sau George Clooney.

O tehnică complet nouă a fost folosită pentru găsirea bărbatului cu proporții perfecte


Pentru a găsi cel mai frumos bărbat din lume, chirurgul plastician, celebrul doctor Julian De Silva, a apelat la știință. El a folosit o nouă tehnică de cartografiere care compară trăsăturile feței cu „Golden Ratio”/”Raportul de aur”, cunoscut și ca standardul de frumusețe al grecilor.Fotografiile cu vedetele masculine de la Hollywood au fost subiecții acestui test, cărora li s-au examinat proporțiile feței.

Conform standardelor antice grecești, Robert Pattinson este cel mai frumos bărbat în viață


După un rezumat al rezultatelor, s-a ajuns la concluzia că Robert Pattinson are cele mai apropiate de perfecțiune detalii și trăsături faciale. Rezultatul final de 92,15% este unul uimitor. Ochii, nasul și bărbia fiind cele mai bune trăsături ale sale care îl apropie extrem de mult de noțiunea de „bărbat perfect”.

După Robert Pattinson au urmat Henry Cavil, Bradley Cooper, Brad Pitt și mulți alții


Între Henry Cavill și Robert Pattinson a fost o competiție dură, acesta fiind cel de-al doilea cel mai frumos bărbat din lume, cu 91,64%. Bradley Cooper a ocupat locul trei, iar Brad Pitt a fost clasat pe locul patru, urmat de George Clooney.Din primii zece au făcut parte Hugh Jackman, David Beckham, Idris Elba, Kanye West și Ryan Gosling.Ryan a avut cel mai frumos nas și David Beckham a primit un rating aproape perfect pentru bărbie.

Aceeași procedură a fost folosită și pentru a identifica cea mai frumoasă femeie din lume


Folosind Golden Ratio, supermodelul Bella Hadid a fost declarată drept cea mai frumoasă femeie din lume. Ea a obținut 94,35% pe scara perfecțiunii cu bărbia ei asemănătoare unei zeițe. Alte vedete feminine care s-au clasat în top 5 au fost Beyoncé, Amber Heard, Ariana Grande și Taylor Swift.

Citește și