Victoria Roșca nu e de acord că doar bărbatul trebuie să întrețină familia: „Cea mai mare h*inea posibilă”

 Victoria Roșca nu e de acord că doar bărbatul trebuie să întrețină familia: „Cea mai mare h*inea posibilă”

Victoria Roșca, autoarea vlogului „Zâmbărele” a făcut o postare în mediul online în care susține că și femeia ar trebui să muncească, iar bărbatul să nu fie unicul care să aducă bani în casă, scrie SHOK.md.

„Cea mai mare huinea posibilă, e atunci când mami chiar crede că așa stau lucrurile, și că tati ar trebui să fie dabîciku. Mii de shăruieli la figneli de estea. Oamenii tre’ să muncească, că e mami, tati sau altcineva. Omul are mâini, picioare, cap cu păr, sau fără, depinde de stresuri și alte chestii. Și în general, mă doare capul de slabîi pol și mujîku trebu. Nu suntem tot întreguri și ce mai cetim pe nu știu unde. Nu m-o născut mama jiumătate de om. Vrei șî îți trebu?! Dăi rogheală! Asta zic de fiecare în parte.

Iar dacă îți dă Domnu și să-ți întâlnești o partitură cu care te afli pe o valna dintr-o stuchitură, încă mai ghini. Faceți planuri, beți jin la terasă, faceți un copchil acolo, îl duceți la școală. Îți mai dă o floare, chiar dacă eu îmi cumpăr ș’ sângură, șî flori, și parfum, și ghiloți ș tăti celea. Și lui îi iau. Pe scurt. Aberațiile îs construite și scrise de împuțîturi cu aere de prințăski. Care o crescut la poali de Rășiula, sau alte sate, și în viața lor, nu o scos o căldare de apă la fântănă, că amețesc. Eu îmi săp singură de izvor, cu dragostea și suținerea lui Viorel. Și el la fel”, a scris aceasta pe pagina ei de Facebook.

Așa cum era de așteptat, internauții au recționat imediat, în timp ce unii au susținut opinia actriței alții au contrazi-o. Potrivit unui urmăritor Tany Vander este de altă părere: „Așa tu o contrazici pe Vander. Femeia învață fetele cum să se facă plăcute bărbaților să nu le părăsească sau cum să faci sex ca să îți cumpere mașină”/ „Fiecare vede ce vrea în aceasta postare. Eu ma văd pe mine, obosită si cea care urlă prin casa la orice nimic. Da urlu, pentru că îs obosită, stresată, nedormită. Cu 2 bebeluși, cu job și proiecte și sot pe care îl văd odată în luna, da el tot lucreaza. Și da, eu tare am nevoie să mă trimită cineva la culcare, măcar și pe 5 minute, fără copii si alte griji. Și da, exista momente în care nu trebuie să fii mare erou în fustă, sa fii așa de puternică. Sunt sigură că cel puțin 80 la sută din toate cele care ați comentat ca fiind veșnic la datorie, aveți o oboseală cronica si o dorință de a dormi! Sănătate, somn si sex”.

Citește și