(VIDEO) „Ох**вать будете дома.” O ucraineană, indignată că polițiștii i-au scos plăcuța de pe BMW: Vor să mă învețe minte

 (VIDEO) „Ох**вать будете дома.” O ucraineană, indignată că polițiștii i-au scos plăcuța de pe BMW: Vor să mă învețe minte
0Shares

Scandal pe o stradă din capitală, noaptea. O femeie din Ucraina s-a arătat indignată de faptul că doi polițiști din Chișinău i-au ridicat plăcuța cu numărul de înmatriculare de la BMW-ul pe care îl conducea: „Ei au decis să mă învețe minte”, scrie UNIMEDIA.

Femeia a relatat, într-un video pe care l-a filmat chiar ea, că polițiștii ar fi stopat-o pentru că nu funcționa un far din față. „Poliția m-a oprit, nu îmi lucrează un far, dar eu asta nu am văzut. Mi-au spus: „Ох**вать могу у себя дома”.

– Prezentați-vă, vă rog.

– A câta oară, a 10-a sau a 20-a?

– Nu v-ați prezentat niciodată.

– Trofim Nico.

– Și dvs domnule, mi-ați luat actele.

– Andrei Zaharco, m-am prezentat.

– Ei au decis să mă învețe minte. Iată așa un caz la Chișinău.”

Poliția deocamdată nu a a venit cu o reacție.

Acum câteva zile, o femeie ce conducea o mașină cu numere de Ucraina a fost surprinsă în timp ce arăta un gest obscen unui șofer moldovean, care se deplasa în spatele acesteia și a claxonat-o, la un moment dat. La scurt timp, persoana a oprit automobilul, a ieșit afară și s-a arătat nemulțumită de faptul că i se vorbește în limba română. „Я не понимаю ваш бычечий язык”, a spus aceasta.

0Shares

Aura Mereuta

https://shok.md