(video 18+) „Încă cu naezduri. Băi, gata, dă-o-n… Eu nici nu vreau să aud de dânsa”:Noi detalii în cazul dosarului de corupție, cu implicarea angajaților de la ASP

 (video 18+) „Încă cu naezduri. Băi, gata, dă-o-n… Eu nici nu vreau să aud de dânsa”:Noi detalii în cazul dosarului de corupție, cu implicarea angajaților de la ASP

Noi detalii în cazul dosarului de corupție, cu implicarea angajaților de la ASP. Centrul Național Anticorupție a publicat imagini video de la discuțiile dintre organizatorul schemei cu clienții săi și alți complici. „Sveta, o minută, că-i pregătesc lu Ala. Alo! Eu îs aicea, eu ies, pentru Ala eu strâng şi-i pun în pachet ce trebuie să-i dau. Nişte bani. Sau la poar… Dă eu amuia să strâng, eu de-amu gata, eu practic ies. Da la 4 de-amu o să ne vedem să-ţi dau ce-i al tău. Hai dă să-i dau lu Ala, că pe urmă ea o să fugă acasă. Unde, la terminal? Da, hai” – Aceasta era discuţia cu funcționara de la ASP, referitoare la mijloacele financiare ce urmau a fi transmise registratoarei, informează SHOK.md, cu referire la UNIMEDIA.

V – Iaca, pi***ca n***i, care trebuia să-mi aducă 4500, ştii? Aşa-s, b**a, preţurile, la registrator… Caroce, vânzare cu ipotecă, ştii? În casă la urgenţă costă 2 500, ştii?

A – Aha.

V – Şi-i zic, bl**a, registratorul ia 1200 şi mie îmi rămâne 800. Nu bl**, îi greu, b***di, urgenţele, ştii, amuia să le faci. Înainte era tot simplu, amuia îi pi***ţ. Ea vine, ovţaua b***di, ea vine: “Da de ce aşa preţuri scumpe?” Da glavnoe că îi zic de ieri seara cât o să coste. Da, da! Și glavnoe că mă za**e, bl**, arde pi***ţ, pi***ţ bl**. Știi ieri că noi la 12 avem notar. Zic: “Bl**, dacă voi azi aveţi la 12:00 notar, eu nu pot azi să le depun, doar a doua zi, vineri, că-s până la 10:30 urgenţele.” O organizat ei, po hodu, cred că la 8:00 dimineaţa o făcut contract și la 9 şi ceva de-amu l-o dus. Şi apoi, de-amu hu***a asta cu banii, că nu avem şi-i zic: “Fa, vino, s**a, încoace şi adă-mi banii, ştii?”

A – Şi ea o întins. Hai, hai, hai, facem, facem, facem, da? Şi când colo…

V – Şi-mi aduce: “Da de ce aşa scump, că noi…” Da eu nici n-o ţin minte la faţă, că noi am mai lucrat, că o început… De unde n***ui? Că eu nu te ţin minte voobşce cine eşti tu, poate… Da voobşce nu te ţin minte. Că eu te ştiu, eu te … Şi-mi dă, tipa… că blea ce aşa, tipa? Hai 2 500, cât îi în casă că ea o văzut acolo chitanţa, ştii!

A – Ea o calculat banii tăi, de-amu, şi…

V – Şi-mi dă 500 de lei, ştii? Deasupra, tipa. Şi eu, ni***ia sebe, bl**di, na**i…

Cea de-a doua discuția:

D – Da, Vadim.

V – Alo! Da cine-i Tasea asta, că eu n-am înţeles?

D – Tasea asta e o.., ea a zis că după masă vine şi îţi aduce banii.

V – Ce-s cu variantele estea, ea vine îmi achită mie şi îmi zice că 500 de lei de ceai nu o să-i

ajungă la registrator? Eu ce, eu îi pun tarifele astea?

D – Brat, nu-i atrage atenţia, te rog frumos.

V – Nu dap haraşo, eu amu de la mine trebuie încă să-i pun la registrator.

D – Cum 500 de lei, ea a dat numai 500 de lei?

V – Ea a dat cât se achită în casă, da cât aparte, eu de acolo încă 2000 trebuie să-i dau la

registrator.

D – Ea ce, e proastă sau ce?

V – Şi încă cu naezduri. Băi, gata, dă-o na**i eu nici nu vreau să aud de dânsa.

D – Brat, stai, că amuş o sun.

V – Ce să o suni, ea a fost la mine deamu.

D – Dap amuş o să vină şi o să aducă banii.

V – Eu i-am lămurit cât trebuie şi ea nu vrea să achite, o zis că e prea do h**a.

D – Amuş o sun eu, hai.

Vezi video pe UNIMEDIA.

13 persoane au fost reținute de CNA, după perchezițiile din această dimineață. Instituția anunță că mai multe persoane au fost documentate, pe parcursul lunilor septembrie-octombrie curent, de CNA și procurorii anticorupție, fiind bănuite de organizarea unei scheme infracționale, prin intermediul căreia obțineau venituri ilicite.

Ofițerii CNA și procurorii au desfășurat astăzi acțiuni de urmărire penală în cadrul mai multor dosare, pornite pe fapte de corupere activă, pasivă și trafic de influență. În cele 69 de percheziții autorizate, care au vizat birourile de serviciu, domiciliile și automobilele, figurează 38 de persoane.

Citește și