(video 18+) Lacrimi și durere: Primul interviu cu mama Lizei, fetița care a murit în atacul de la Vinnița. „Lumii nu-i pasă”

 (video 18+) Lacrimi și durere: Primul interviu cu mama Lizei, fetița care a murit în atacul de la Vinnița. „Lumii nu-i pasă”

Mama Lizei, fetița care a murit în atacul de la Vinnița, a aflat de moartea fiicei ei. Distrusă de durere, apare în primul său interviu, după tragedie, de pe patul de spital, scrie SHOK.md, cu referire la UNIMEDIA.

Potrivit imaginilor video,  femeia se află în patul de spital. Ea se recuperează după rănile suferite în urma atacului rusesc. Chiar în camera de spital, ea a urmărit pe smartphone-ul ei înregistrări video cu fiica ei care deja nu mai este în viață.

Mama Lizei, printre lacrimi, și-a exprimat emoțiile după tragedie.

„Lumii nu-i pasă. Ei urmăresc cum este ucisă Ucraina, cum sunt uciși copiii și soldații noștri”, spune ea.

Femeia a mai adăugat că lumea trebuie să ofere asistență Ucrainei în lupta împotriva Federației Ruse, altfel „ ei vor merge mai departe și vor distruge totul”.

23 de oameni au murit în atacul cu rachete asupra orașului Vinnița, aflat în centrul Ucrainei. Printre ei, se numără doi băieți de 7 și 8 ani și Liza, fetița de 4 ani cu sindrom Down care tocmai ieșise de la tratament din clinica bombardată.

Liza și mama ei au făcut afotografii într-un lan de lavandă acum o săptămână. Deși trăiau într-o țară aflată în război, încercau să ducă o viață cât de cât normală. Liza avea 4 ani și sindrom Down, dar părinții și-au dorit ca ea să se bucure de viață ca orice alt copil. Totul s-a terminat când trei rachete rusești au lovit orașul ucrainean Vinnița. Fetița a fost una dintre victime.

Atenție, imaginile care urmează vă pot afecta emoțional!

 

Citește și