(video) A lăsat muzica și a muncit în SUA, pe unde a apucat. Ian Raiburg: Plângeam noaptea, să nu mă vadă nimeni

 (video) A lăsat muzica și a muncit în SUA, pe unde a apucat. Ian Raiburg: Plângeam noaptea, să nu mă vadă nimeni
0Shares

Compozitorul şi cântăreţ de muzică uşoară Ian Raiburg a vorbit în cadrul unui interviu, despre greutățile prin care a trecut în Statele Unite ale Americii. Interpretul nu i-a reușit să se acomodeze acolo și a revenit acasă, după nouă ani. Acesta a spus că „plângea noaptea”, fiindcă a fost nevoit să înceapă totul de la zero, scrie SHOK.md.

„În 3 luni de zile am luat decizia și am plecat peste Ocean. Niciodată nu m-am gândit voi reveni în Moldova. Peste 8-9 ani trăiți acolo, la mine a început să vină muzica în cap și nu puteam să scap de aceasta. Noaptea mă trezeam cu niște melodii, așa am început să scriu din nou.

Plângeam noaptea să nu vadă nimeni, dar munca cu care mă ocupam acolo era total diferită de ceea ce fac eu aici. Scriam, lucram aici, aveam apartament. Începi din nou tot. Am lucrat la construcție, la supermarket duceam cărucioare, la o fabrică de jucării. Eu zâmbesc acuma, dar atuncea nu. Omul trebuie să muncească acolo unde îi place”.

Artistul a mai vorbit și despre pensia sa de 500 lei.

„Eu nu m-am așteptat. Stagiul meu de muncă în Moldova a fost timp de 23, eu am găsit în arhive doar 9 ani. Mi-au spus să nu caut că sunt deja la gunoi. Așa o pensie nu-ți ajunge pentru nimic. Pot să-mi alimentez mașina jumate de rezervor. Eu nu plâng, chiar râd de nervi”.

 

0Shares