(video) A rămas văduvă cu copilul în burtă: Soacra m-a învinuit de decesul soțului, dându-mă afară din casă

 (video) A rămas văduvă cu copilul în burtă: Soacra m-a învinuit de decesul soțului, dându-mă afară din casă

A rămas văduvă chiar în primul an de căsnicie, când era însărcinată în luna a opta. Iar după moartea soțului, mama acestuia s-a schimbat în raport cu nora și nu a mai vrut să comunice cu ea, în ciuda faptului că urma să-i nască un nepot curând. Este vorba despre Anastasiei Donțu, femeia a povestit despre coșmarul prin care a trecut și cum s-a luptat cu depresia, în cadrul proiectului „Monolog”. 

Marea tragedie în viața femeiei s-a întâmplat la câteva luni după nuntă. Bărbatul și-a pierdut viața în urma unui accident. Acesta se întorcea de la serviciul cu motocicleta și a fost tamponat mortal de o șoferiță, care a ieșit pe contrasens, pe pod.

„Am 27 de ani, cresc singură copilul de șapte ani. Fiind în a șaptea lună de sarcină, soțul meu a fost ucis.

După trei luni de căsătorie am aflat că sunt însărcinată. Soțul s-a bucurat extrem de mult, el voia o familie mare. Doar că, dacă eram tineri căsătoriți aveam planuri și, el practic tot timpul acesta a fost plecat peste hotare. Eu în această perioadă locuiam la mama lui. Aveam o relație de prietenie, mereu se comporta frumos și grijuliu cu mine. 

Soțul meu revenise recent în țară. Eu eram la mama mea acasă, când m-a sunat o doamnă din satul lui. Rudele lui nu au avut curajul să mă sune, pentru că își făceau griji pentru mine. Doamna mi-a zis să mă așez și mi-a spus că soțul tău, Pavel a decedat într-un accident. Pentru moment am crezut că e o glumă. 

El întorcându-se de la serviciu, cu motocicleta și o femeie a ieșit pe contrasens, pe pod. Impactul a fost atât de mare că a fost aruncat 9 metri de la motocicletă și a murit pe loc. 

A doua zi am mers înapoi la soacră și de acolo povestea a luat o altă întorsătură. Mă învinuit că eu sunt vinovată de decesul lui, pentru că eu i-am cerut să ne asigure strictul necesar pentru familia noastră. Lucrurile acestea mi le-a spus la scurt timp după ceremonia de înmormântare”, a dezvăluit aceasta.

Anastasia a adăugat că „sarcina a fost salvarea mea, pentru prima perioadă. După decesul soțului, soacra s-a schimbat total față de mine, practic m-a dat afară din casă, într-un mod frumos. La scurt timp mi-a zis să nu-i mai spun mama. Ea nu vorbește cu mine, nici de nepot nu se interesează. 

Dar în schimb am o relație foarte bună cu sora și fratele soțului meu. Copilul meu știe că tatăl lui e sus în cer. 

Din momentul accidentului au trecut șase ani. Toată perioada aceasta pot să o împart în trei etape. Nimeni nu a fost pedepsit,  cumva șoferița a primit iertarea la toate rudele noastre”.

Vezi în videoa propriu-zis, cum a depășit depresia.