(video) A suferit de narcomanie și era gata să renunțe la viață. Influencerul Ivan White: „Eu nu vedeam lumina la culoare”

 (video) A suferit de narcomanie și era gata să renunțe la viață. Influencerul Ivan White: „Eu nu vedeam lumina la culoare”
0Shares

A trecut printr-o etapă complicată, dar într-o secundă s-a schimbat totul. Bloggerul, Ivan White povestește cu lacrimi în ochi despre perioada când ar fi consumat substanțe interzise și era gata să-și pună capăt zilelor, dar din fericire tânărul a găsit puteri și a luat o decizie corectă. Acesta își îndeamnă urmăritorii să se gândească bine înainte de a face ceava, scrie SHOK.md.

Bloggerul și-a justificat „viciul” printr-o rătăcire prin care trece oricine în viaţă: „Gândiți-vă ce faceți, la toți în viață este așa un moment când au parte de o perioadă nefastă. Să vă zic sincer eu am trecut prin așa ceva în viață că nici nu aveți idee.

Eu nu veneam acasă, eram narcoman. Stăteam și mă ucideam. Am ajuns la o așa perioadă că era gata cu mine. Pe mine nu mă înțelegea nimeni. Aveam așa multe probleme, că deja eram gata să renunț la tot. Dar, într-o zi eu m-am luat în mâni.

Credeți-mă că într-un moment se poate schimba totul. Eu nu vedeam lumina la culoare eram închis în casă și eram gata să plec pe lumea cealaltă, dar o secundă a schimbat tot. Eu pur și simplu am luat o decizie corectă”, a povestit acesta în story.

0Shares