(video) „Am vrut să-ți arăt ce pot face cu degetele”: Un umorist moldovean, cu dedicație surprinzătoare pentru Delia, a ridicat sala iUmor în picioare

 (video) „Am vrut să-ți arăt ce pot face cu degetele”: Un umorist moldovean, cu dedicație surprinzătoare pentru Delia, a ridicat sala iUmor în picioare

Umoristul Ivan Liulenov a ridicat sala „iUmor”, în picioare cu o dedicația surprinzătoare pentru Delia, interpretată la chitară. „Nu o să cânt. Am vrut să-ți arăt ce pot face cu degetele”, a glumit moldoveanul, înainte ca să înceapă a cânta. Comeniantul a primit trei voturi pozitive și unul negativ, din partea lui Cheloo. 

„Băieți, țineți fetele mai aproape de voi și mai departe de scenă…Că eu scuip când vorbesc”, așa comediantul și-a început prestația.

Ivan Liulenov a trăit în Ucraina din 2017 și se afla la Kiev atunci când a îzbucnit războiul.

„Să vă povestesc un pic despre mine. M-am născut în Moldova, dar am trăit mult timp în Ucraina. Acolo am participat la show-uri umoristice, dar când a început războiul, am venit acasă, în Moldova. Nu pentru că mă temeam de rachete..Nu, nu. Pur și simplu mi s-a făcut brusc dor de casă.

În Moldova, oamenii sunt acum încordați, nervoși, iar eu am scris un cântec ca să îi liniștesc. Cântecul se numește „dialogul interior al unui moldovean”, a spus el. Momentul artistic a cucerit publicul și juriul.

„Vreau pentru o fată frumoasă să fac ceva interactiv. Este cineva?”, a spus el apoi. „Aici au rămas doar urâtele”, a zis Cheloo.

„Nu întrerupeți, vă rog frumos”, i-a replicat concurentul, spre amuzamentul celor prezenți.

„L-a pus la punct pe Cheloo”, a zis prezentatorul Șerban Copoț. „Iat-o”, a zis Ivan către Delia, apoi i-a dedicat o „serenadă” la chitară. „Nu o să cânt, am vrut doar să îți arăt ce pot face cu degetele”, a zis el.

Apoi a cerut ca în sală să se facă „atmosferă” pentru un moment ceva mai romantic. A urmat o adevărată declarație de dragoste pentru Delia, presărată cu glume la care cei prezenți au râs cu poftă.

„M-am îndrăgostit de tine, Delia”, i-a fredonat el. „Nu banii sunt premiul cel mare, premiul meu e privirea ta. Dar pentru ca privirea ta să fie mai strălucitoare tot trebuie niște bani pentru ea…”

Eu sunt deja câștigător. Vreau să te iau în sat să te arăt părinților (..) Delia, tu ești ca bătaia între doi boschetari. Nu mă pot opri să mă uit la tine. (..) Știi cât a durat cel mai scurt sex al meu? Gata”, au fost doar câteva dintre versurile piesei, iar la final a aruncat și confetti. Momentul a făcut deliciul publicului. „Mare figură”, a zis prezentatorul Șerban Copoț.

La final, acesta a ridicat nu doar publicul în picioare, dar și Delia, Mihai Bendeac s-au ridicat în semn de apreciere. Delia s-a dus chiar să îl îmbrățișeze.