(VIDEO) Ambulanța, oprită de polițist pentru o coloană de oficiali, avea girofarul conectat și ducea un pacient

 (VIDEO) Ambulanța, oprită de polițist pentru o coloană de oficiali, avea girofarul conectat și ducea un pacient

După ce poliția a spus că ambulanța oprită în trafic de către un polițist pentru ca să treacă mai întâi cortegiul oficial nu se afla în misiune. Pe Youtube, au apărut imaginile originale. Din video se aude cum șoferul spune că are un pacient. La fel, se aude și o femeie care spune că poliției îi este indiferent, scrie SHOK.md cu referire la unimedia.

Poliția a venit cu precizări privind acțiunile polițistului de patrulare, aflat la dirijarea traficului în timpul deplasării unei coloane oficiale pe o stradă din capitală, cu participarea în trafic a unei ambulanțe. Oamenii legii explică, „coloana oficială era deja antrenată în manevra de traversare a intersecției, respectiv, permiterea deplasării ambulanței ar fi putut crea situație de accident”.

Imaginile în care o ambulanță este oprită de poliție pentru a permite trecerea unui cortegiu oficial a stârnit reacțiile internauților. „Hачальник-ul (n.r. șeful) are prioritate”, scrie autorul video-ului.

Comentariul Poliției referitor la amubalanța oprită pentru a permite trecere escortei oficiale a stârnit critici dure în rândul internauților. „Rușine, vă ieșiți din balamale. Halal de așa argumente”, este unul dintre comentariile lăsate sub comunicatul publicat pe pagina de Facebook a instituției.

Maria Palade

https://shok.md/