(VIDEO) Anastasia Nichita și Valeriu Mircea au amânat nunta. Ce anunț a făcut sportiva

 (VIDEO) Anastasia Nichita și Valeriu Mircea au amânat nunta. Ce anunț a făcut sportiva
139Shares

Anastasia Nichita și Valeriu Mircea au schimbat data celui mai important eveniment din viața lor de cuplu. Tinerii urmau să joace nunta după Jocurile Olimpice de Vară de la Paris, unde urmează să lupte sportiva, dar din cauza lipsei de timp, evenimentul a fost amânat pentru anul viitor, scrie SHOK.md.

„Inițial, când Valeriu m-a cerut, ziceam că facem Olimpiadă și după Olimpiadă, în septembrie, o să facem nunta și iată că se apropie acuș septembrie și eu realizez că noi nu avem acum timp să ne gândim la nuntă. Toată concentrarea vreau să fie acolo, la Olimpiadă. De aceea, noi am decis să facem nunta la anul. Și așa cum eu am multe cunoștințe și Valeriu are multe cunoștințe, cred că totuși o să fie o nuntă mai mare, nu vrem să supărăm pe nimeni, așa că o să invităm mai mulți apropiați și persoane care ne vor binele, care considerăm noi că ar trebui să fie prezenți în acea zi. Sperăm să fie totul bine până atunci”, a dezvăluit Anastasia Nichita.

În luna august 2023, campioana mondială Anastasia Nichita a dezvăluit că este în pregătiri de nuntă, alături de iubitul ei, care în februarie a cerut-o în căsătorie. Luptătoarea a relatat cum și-a întâlnit viitorul soț, care a reușit să o cucerească, deși la început nu l-a plăcut.

Anastasia Nichita a fost cerută în căsătorie chiar de ziua sa de naștere, de luptătorul de arte marțiale Valeriu Mircea.

Ulterior, campioana mondială la lupte a dezvăluit că este antrenată chiar de logodnicul său.

139Shares

Aura Mereuta

https://shok.md