(video) Andreea Marin, despre căldura și sensibilitatea moldovenilor: Mă simt îmbrățișată când vin aici

 (video) Andreea Marin, despre căldura și sensibilitatea moldovenilor: Mă simt îmbrățișată când vin aici

Prezentatoarea TV din România Andreea Marin, cunoscută ca „Zâna surprizelor”  a vorbit despre căldura și sensibilitatea moldovenilor în cadrul emisiunii Prima oră. Aceasta susține că de fiecare dată când revine în Moldova se simte „îmbrățișată aici”. Andreea a mai povestit despre cum s-a schimbat viața ei în pandemie și ce sfat prețios i-a dat mama ei, scrie SHOK.md.

„În primul rând eu sunt moldoveancă și îmi place căldura oamenilor de aici. O știu de multă vreme, încă de pe vremea surprizelor. Când noi aveam tot felul de povești de aici erau parcă mai emoționante decât cele de dincolo de Prut.  Pentru că sunteți oameni foarte calzi și aveți o anumită sensibilitate care e puțin diferită de-a moldovenilor de dincolo de Prut. Sunt mândră bineînțeles, de Moldova mea, acolo unde m-am născut, dar trebuie să recunosc că atunci când vin aici mă simt îmbrățișată”, a menționat prezentatoarea în cadrul emisiunii.

Andreea Marin a mai povestit despre cum s-a schimbat viața ei în timpul pandemiei.

„Viața mea s-a schimbat în timpul pandemiei, văzând câte zeci de mii de suflete au venit cîte mine în momentul când am lansat apelul campaniei  „Prețuiește-ți viața”, pentru a strânge fonduri și obiecte necesare în timpul pandemiei, pentru că mi-am dat seama că putem fi solidari la greu”. 

Andreea Marin și-a pierdut mama la o vârstă fragedă, când avea doar nouă ani.

„Mama îmi este înger păzitor de când eram copil și a devenit pentru mine și un model în viață, chiar dacă ea s-a stins la doar 36 de ani, atunci când eu aveam nouă ani. Însă toate cele bune le-am moștenit de la ea.

De fiecare când vorbesc de ea un sfat îmi vine în minte:Nu pune necazurile tale pe umerii altora”, a spus „Zâna surprizelor”.