(video) Apariție spectaculoasă: Tom Cruise a venit la premiera „Top Gun: Maverik” cu un elicopter pilotat chiar de el

 (video) Apariție spectaculoasă: Tom Cruise a venit la premiera „Top Gun: Maverik” cu un elicopter pilotat chiar de el

Tom Cruise, 59 de ani, a impresionat la cea mai recentă apariție. Actorul a venit la premiera filmului „Top Gun: Maverick” cu un elicopter pilotat chiar de el.

Potrivit presei străine, ieri a avut loc premiera „Top Gun 2”, filmul care va apărea în cinematografe la sfârșitul lunii mai. Actorul principal nu a avut cum să lipsească de la eveniment, Tom Cruise și-a făcut apariția într-un mod spectaculos. El a venit cu un elicopter pilotat chiar de el, din care a coborât doar la câțiva metri de covorul roșu, care a fost amplasat pe un portavion, în San Diego.

Se știe că celebrul actor a obținut licență de pilot în 1994, iar de atunci își face singur cascadoriile.

Îmbrăcat într-un costum negru, cu cămașă albă și cravată închisă la culoare, Tom Cruise a demonstrat încă o dată că este într-o formă excepțională la cei aproape 60 de ani ai săi. A zâmbit pe tot parcursul evenimentului, a făcut poze, a socializat și s-a bucurat că filmul în care joacă va putea fi văzut în curând de fanii lui.

Apariția aceasta a lui Tom Cruise vine la câteva luni după ce fanii au spus că acesta e de nerecunoscut din cauza intervențiilor estetice. Actorul Tom Cruise a participat la un meci de baseball în octombrie, iar apariția sa i-a lăsat pe mulți fără cuvinte.

tom cruise top gun maverik

tom cruise top gun maverik

El a mers la meci în San Francisco, SUA, alături de fiul său, Connor. Vedeta seriei de filme „Misiune imposibilă” a stat în mulțime și s-a bucurat de spectacol. Un detaliu a atras atenția fanilor săi. Vedeta apărea cu fața mult mai umflată decât de obicei, iar fanii săi spuneau că intervențiile estetice l-au făcut să fie de nerecunoscut. Acum, la premiera „Top Gun: Maverick” el a demonstrat contrariul, primind multe aprecieri pentru felul în care arată, în special din partea admiratoarelor lui, în mediul online.

Citește și