(video) „Are look de mămică”. Rihanna, într-un costum sport și cu batic pe cap, la concertul iubitului

 (video) „Are look de mămică”. Rihanna, într-un costum sport și cu batic pe cap, la concertul iubitului
Rihanna știe cum să fie în centrul atenției. Artista, care a devenit oficial cea mai tânără miliardară realizată prin forțe proprii, a atras toate privirile când a apărut la concertul iubitului ei, rapper-ul ASAP Rocky, în cadrul unui festival de muzică hip-hop, scrie SHOK.md, cu referire la protv.ro.

Însoțită de bodyguarzi, Rihanna a stat printre mulțimea de oameni, adunată la festivalul Rolling Loud, care a adus crema rap-ului nord-american la Portimão (Portugalia).

Lansat pentru prima dată în Miami, Florida, Rolling Loud este unul dintre cele mai mari festivaluri hip-hop din lume. În 2022, are loc pentru prima dată în Portugalia, mai exact în Praia da Rocha, în Portimão.

Joi, pe 7 iulie, lumea s-a adunat să-l admire pe A$AP Rocky, una dintre cele mai apreciate figuri hip-hop ale generației sale, cunoscut și pentru relația de iubire cu Rihanna, cu care are un copil.

„E atât de drăguță cu acest batic”, „Are look de mămică”, au comentat unii fani la filmulețele apărute pe Twitter.

Cântăreața în vârstă de 34 de ani a făcut furori, ca de fiecare dată, cu ținuta aleasă. Ea a purtat un costum sport, foarte larg, un batic pe care l-a legat sub bărbie și pantofi cu toc. Baticul, nu este o piesă întâmplătoare. Rihanna și-a dorit să îl susțină în acest mod pe A$AP Rocky, care nu odată a apărut în public cu basma pe cap, după lansarea piesei „Babushka Boi”.

 

Citește și