(video) Au umplut rafturile cu dragoste. Smiley și Gina sărutându-se pasional într-un supermarket

 (video) Au umplut rafturile cu dragoste. Smiley și Gina sărutându-se pasional într-un supermarket

Smiley și Gina Pistol și-au surprins fanii, după ce s-au afișat în ipostaze intime pe rețele. Cuplul apare sărutându-se extrem de pasional printre rafturile unui hipermarket, scrie SHOK.md.

Scena a fost filmată pentru cel mai nou videoclip al artistului, care va fi lansat astăzi.

„Am postat un filmuleț, unde mă sărut cu Gina. Au comentat foarte mulți oameni, unii au reacționat chiar răutăcios. A-și vrea să vă asigur că e doar o cascadorie și așa ceva nu se întâmplă între noi în viața reală. Stați liniștiți”, a glumit artistul în Story.

Filmulețul a adunat peste 20 mii de aprecieri și comentarii pe Facebook. Iată cum au reacționat internauții la vederea imaginilor intime cu cei doi.

„Reclamă la apă”/ „Seamănă cu o scenă dintr-un film xxx”/„Mai era un pic și făceați dragoste în public”/ „Mi-ai amintit de mine când am avut prietenă”/„De unde și vorba: pup-o pe unde apuci!”, „Băi, ce ați pățit? Mai vreți un bebe?”.

„Sincer, vă ador pe amândoi, dar asta e un pic cam intim”, „Sunteți jalnici pe bune”, „Așa ceva se face în particular”, „Parcă vă stătea mai bine când erați mai rezervați în a face publice imagini cu voi! 🙁 Iubirea este frumoasă, însă nu trebuie împărtășit cu cei din jur tot ce se întâmplă între voi”, au scris fanii în comentarii.