(video) „Moldova a înviat! Ei, pe dracu!!! Moldova a fumat!”. Emilian Crețu a parodiat lansarea unui partid in campanie, din sicriu

 (video) „Moldova a înviat! Ei, pe dracu!!! Moldova a fumat!”. Emilian Crețu a parodiat lansarea unui partid in campanie, din sicriu

Emilian Crețu a făcut o parodie după ce ieri, un partid politic s-a lansat în campania electorală din sicriu. Actorul i-a rugat pe membrilor PACE să nu mai fumeze pentru că: „vă râde o țară întreagă, includiv Europa ,Rusia, România și SUA”, așa a declarat acesta în videoul propriu-zis, scrie SHOK.MD.

Momentul a stârnit haz și în rândul internauților care s-au întrebat reciproc ce au fumat autorii: „Emilian, ca întotdeauna arăți partea reală, oglinda …scoți măștile de pe “eroii” noștrii! Offf că tare-s mulți! Ai de lucru, Emilian!/ Și sa primit ca o baladă in versiune nouă „Balada Moldovei in sec.21” ii un filmulet haios dar transmite un mesaj atât de dureros, realitatea cruntă in Moldova!/ Pentru prima dată am râs și eu la glumele lui Emilian”, au comentat urmăritorii.

Precizăm că partidul PACE s-a lansat pe 28 mai, în campania electorală. Conferința de presă, organizată în afara orașului, într-o ograda cu o casă veche, a început cu o tânără care iese dintr-un sicriu, îmbrăcată în costum național și recită niște versuri. „Toți ticăloșii guvernanții, să scoată pielea de pe ei, și să fie pace în țară”, a spus tânăra.

Citește și