(video) Bătaie cu pumni și capete de asfalt, în fața unui magazin din Chișinău: „Măi băiete! – Vei moșneag, liniștește-te”

 (video) Bătaie cu pumni și capete de asfalt, în fața unui magazin din Chișinău: „Măi băiete! – Vei moșneag, liniștește-te”

Baie de pumni în capitală. Mai mulți bărbați s-au luat la bătaie chiar în fața unui magazin din sectorul Botanica. Cel care a filmat incidentul a povestit că totul a pornit după ce un șofer s-a parcat cu un BMW, în fața magazinului. 3 bărbați, vizibil beți, stăteau în preajmă, iar la un moment dat unul s-a apropiat de șofer și l-a întrebat de ce îl filmează. Ultimul i-a spus că nu îl filmează și „nu are nevoie nimeni de el”, răspuns care l-a deranjat pe bărbat și a spus că „imediat se vor clarifica”. Cazul a avut loc pe 13 mai. Oamenii legii nu au fost solicitați pe acest caz, dar s-au autosesizat după ce imaginile au ajuns pe internet, scrie SHOK.md, cu referire la UNIMEDIA.

După un schimb de pumni și replici, șoferul a plecat.

Ofițera de presă a IP Chișinău, Natalia Stati ne-a spus că la poliție nimeni nu s-a adresat, dar IP Centru s-a autosesizat pe 13 mai, în urma imaginilor apărute.

„Urmează să stabilească toate circumstanțele, să fie identificate persoanele implicate în conflict. Agentul constatator acumulează materialele pe caz, ulterior va fi luată o hotărâre conform legislației”, ne-a spus aceasta.