(VIDEO) Bloggerița Daniela Costețchi divorțează: „Relația dintre noi a devenit bipolară”

 (VIDEO) Bloggerița Daniela Costețchi divorțează: „Relația dintre noi a devenit bipolară”

Bloggerița Daniela Costețchi a venit cu o veste tristă, pe rețelele de socializare. Ea divorțează de soțul ei Cătălin Soare. Internauții au rămas neplăcut surprinși de această veste, scrie SHOK.md.

Bloggerița a spus că decizia nu a fost ușoară. Chiar dacă au fost încercări de a continua relația, inclusiv ședințe de terapie, nimic nu i-au salvat.

Daniela a publicat un video emoționant:

 

„Astazi e ziua cea mare, în care eu îmi adun tot curajul în pumni și fac postarea aici, pe Instagram, prin care o să anunț ce schimbare majoră s-a întâmplat în viața mea. Ne-am separat. Îmi vine greu să găsesc cuvintele potrivite pentru a scrie aceasta postare. Nu am poezii sau texte de Adio prin care să vă prezint situația. Nu-i o decizie luata de azi sau de ieri. E o decizie mestecata de un an de zile. Relația dintre noi a devenit bipolară și nu ne mai face bine. Nu ne mai umplem cu energie, mai des ne stoarcem unul pe celalalt. S-a ajuns aici treptat, din mai multe motive pe care nu le voi enumera. Le vom ține pentru noi. Poate voi povesti totul într-o carte în viitor, și de acolo veți afla povestea. După multe ore de terapie oricum s-a ajuns aici. În continuare rămânem părinții Leilei și vom face tot posibilul să fie un copil împlinit și fericit”, a spus Daniela.

Nu este disponibilă nicio descriere pentru fotografie.

Maria Palade

https://shok.md/