(VIDEO) Carla’s Dreams, la emisiunea „Dimineața Blană”: „Prima vedetă pe care am cunoscut-o a fost Inna”

 (VIDEO) Carla’s Dreams, la emisiunea „Dimineața Blană”: „Prima vedetă pe care am cunoscut-o a fost Inna”

Carla’s Dreams a venit la Dimineața Blană cu cea mai nouă piesă – VICTIMA – și cu povești pe care nu le știam despre el. Ca de exemplu, care a fost prima vedetă pe care a cunoscut-o, scrie SHOK.md.

„Am fost permanent un soi de hater cu vedetele. Dar prima vedetă ca lumea pe care am cunoscut-o a fost INNA, trebuia să înregistrăm POHUI cu ea la cineva într-un studio. Eu fumam în fața blocului, ea venise cu managerul ei. Noi deja urcasem, studioul era la etajul 4. Și am hotărât de bun simț să le spunem la ce etaj. Și la cum arătam noi, și cu accent și cu cartierul acela, a trecut pe alături, cred că i-am provocat așa o stare de … câh”, povestește el.

Carla’s ne-a spus și ce poze are prin telefon, cu ce ocazii își face selfie-uri sau ce fel de poze face el de obicei.

„Spălatul ăsta de machiaj îmi provoacă o satisfacție foarte mare. Atunci când vezi cum curge machiajul și se se scurge ziua. După un efort mare, te simți ca la sală. E un soi de „asta a fost ziua și tot ce a fost greu azi pleacă”, după care respiri ușurat.

„Am poze din alea clasice când vreau să pară că țin în palmă Turnul Eiffel sau pe cineva. Dar nu îmi ies, doar le fac așa să fie”, mai spune el.

Maria Palade

https://shok.md/

Citește și