(VIDEO) Alessandro Mucea a câștigat SuperStar România și un 1 milion de lei: „Sunt foarte fericit, dar nu pot eu să sar în sus”

 (VIDEO) Alessandro Mucea a câștigat SuperStar România și un 1 milion de lei: „Sunt foarte fericit, dar nu pot eu să sar în sus”

Alessandro Mucea a câștigat „SuperStar România” 2021. Tânărul în vârstă de 17 ani a primit premiul cel mare în valoare de un milion de lei, bani cu care își dorește să își urmeze visul: să facă muzică, scrie SHOK.md.

La SuperStar Alessandroa avut un parcurs impresionant. Cu fiecare piesă interpretată a cucerit nu doar juriul, ci și publicul.

În marea finală, acesta a interpretat ”Human”, piesa lui Rag’n’Bone, Le Temps des Cathédrales – Bruno Pelletier și ”I See Red, alături de AMI.

„Imediat după ce a fost desemnat câștigător, Alessandro Mucea a făcut și câteva declarații. Cu ochii aproape în lacrimi, el a dezvăluit: „Sunt foarte fericit, normal. Le mulțumesc tuturor. Cu ajutorul lor am reușit Sunt foarte fericit, dar nu pot eu să sar în sus”, a spus marele câștigător după ce a primit premiul și trofeul emisiunii „SuperStar România” 2021”.

Alessandro Mucea are 17 ani și vine din localitatea Cotu Vameș, județul Neamț. Îi place să se joace cu cuburi rubice și să se plimbe singur prin parc. Se declară o persoană timidă, mai ales în fața camerelor de filmat. Îl atrag baladele și melodiile în limba franceză.

Maria Palade

https://shok.md/

Citește și