(video) Cât de emoționat a anunțat Tatiana Heghea că este însărcinată pentru a treia oară

 (video) Cât de emoționat a anunțat Tatiana Heghea că este însărcinată pentru a treia oară

Tatiana Heghea și soțul său, Eugen sunt în așteptarea celui de-al treilea copil. Vestea cea mare a fost dată de artistă pe rețele de socializare, unde a publicat și un filmuleț emoționant.

Artista s-a declarat extrem de fericită.

„Dragii mei, azi se adeverește a fi ziua cea mult așteptată,  plină de emoții în care vreau să împart cu voi, prietenii și admiratorii mei, o mare fericire!

La ai mei 34 de ani, vreau să vă împărtășesc divina bucurie că sub inima mea deja de 34 de săptămâni duc și crește o nouă viață….

Acum, 20 de zile am găsit puterea să îmi adun gândurile, emoțiile, starea mea și să înregistrez aceste confesiuni”, a declarat artista, pe rețele.

Tatiana Heghea a mai adăugat că a treia săptămână de sarcină este diferită „e categoric despre curaj, despre asumare, despre responsabilitate… dar mai presus de toate, prioritar și cel mai important este despre acea mare și supremă binecuvântare. Te așteptăm, pui de om”.

Tatiana și Eugen au devenit soț și soție în 2015. Cuplul au împreună doi copii: o fetiță, Regina-Raluca și un băiețel, pe nume Arthur-Elisei.

Citește și