(video) Chirtoacă publică imagini cu tatăl său neputincios: În loc să îl ajut, trebuie să scriu la ambasade despre abuzurile procurorilor

 (video) Chirtoacă publică imagini cu tatăl său neputincios: În loc să îl ajut, trebuie să scriu la ambasade despre abuzurile procurorilor

Fostul primar, Dorin Chirtoacă, a publicat pe Facebook imagini cu tatăl său, operat acum 5 zile. „În loc să-mi ajut tatăl neajutorat, care se chinuia să-mi dea un telefon, eu trebuie să scriu scrisori la ambasade despre abuzurile procurorilor din dosarele fabricate…?”, a scris acesta. Chirtoacă acuză din nou procurorii că i-au fabricat un dosar, l-au umplut cu falsuri și că defilează cu el prin instanțe. „Voi prezenta și în judecata, această realitate cruntă, mai ales cea din imagini”, a adăugat acesta, scrie UNIMEDIA.info.

„În general, tata se descurcă să meargă, iese în fiecare zi afară, duce mâncare la găini etc. Acum este în situație mai grea pentru că a fost operat sâmbătă de hernie. O să-și revină. Eu vin la el în fiecare zi, cum e și firesc. Astăzi însă , a căzut, pentru că e slăbit după operație, eu tocmai fiind ocupat, de nevoie, cu acele scrisori. Situația, în sine, este complet nedreaptă.

Iată unde, indirect, duc injustiția și indiferența, faptul că cei de la putere sunt surzi și orbi la fărădelegile mafiei procurorilor, slugile de pe vremuri ale lui Plahotniuc, care azi fac ce vor, manipulează și acționează, după cum le sunt interesele. Pe lângă asta i-au făcut lui Robu, capul de azi a acestei mafii, și o lege specială, ca să mai rămână interimar, un an”, a scris Chirtoacă.

Atenție, imaginile vă pot afecta emoțional:

Fostul primar al capitalei, Dorin Chirtoacă, susține că procurorii îi cer 10 ani de închisoare „într-un dosar fabricat la comanda politică”. Astfel, Chirtoacă a menționat că se va adresa, din nou, Ambasadelor Europene și Ambasadei SUA, precum și organismelor internaționale „în legatură cu abuzurile procurorilor, care au format ei, deja, o mafie”. Procurora responsabilă de comunicare cu mass-media, Mariana Cherpec a confirmat pentru UNIMEDIA că acuzatorul de stat a solicitat o astfel de pedeapsă, dar nu a comentat acuzațiile aduse de Chirtoacă.

Aura Mereuta

https://shok.md