VIDEO Comicul Dave Chappelle a fost atacat pe scenă în timpul unui spectacol din Los Angeles

 VIDEO  Comicul Dave Chappelle a fost atacat pe scenă în timpul unui spectacol din Los Angeles

Comicul american Dave Chappele a fost atacat pe scenă marți, în timpul unui spectacol de comendie susținut la sala Hollywood Bowl din Los Angeles, scrie SHOK.md, cu referire la digi24.

Clipurile video distribuite pe rețelele de socializare arată cum un bărbat vine în fugă și îl doboară pe Chappelle. Ulterior, acesta este filmat revenind pe scenă nevătămat.

Dave Chappelle a fost criticat anul trecut, când emisiunea lui de pe Netflix a fost considerată homofobă.

După ce revenit pe scenă în urma atacului, comicul de 48 de ani a glumit pe seama evenimentului, sugerând publicului că atacatorul „era un bărbat transsexual”.

Potrivit jurnalistului ABC Stephanie Wash, comicul Chris Rock – pălmuit de Will Smith pe scena Oscarurilor – a urcat apoi pe scenă alături de Chappele. Cântărețul și actorul Jamie Foxx, aflat în public, ar fi urcat și el. Jurnalista britanică Sharon Carpenter, aflată în sală, a declarat pentru agenția de presă PA că atacatorul „a sărit” la Chappelle, „făcându-l să zboare prin aer”.

„Cineva a dat navală pe scenă dintr-o parte. El (Chappelle – n.r.) a căzut pe spate, cu mâinile și picioarele în aer. Era în stare vizibilă de șoc. Toți eram”, a spus Carpenter. „Pentru moment m-am gândit <<Ok, asta e o farsă?”>>, pentru că se făcuseră niște glume cu Will Smith. Deși Chris Rock era în sală, Dave făcea glume, dar era ceva corect, nu?”

Într-un clip video, Dave Chappelle le mulțumește prietenilor săi faimoși pentru ajutor. „Oricând ai necazuri, Jamie Foxx va apărea cu o pălărie de șerif”, spune el. „Credeam că face parte din spectacol”, a spus Foxx.

Dave Chappelle a glumit după atac: „Fac asta de 35 de ani. Tocmai am călcat peste un membru al echipei. Mereu am vrut să fac asta”.

Un purtător de cuvânt al sălii de spectacole a anunțat că a fost declanșată o anchetă internă.

Citește și