(video) Cornelia Ștefăneț, acuzată că a grăbit o nuntă la care a fost moderatoare. Ce spune interpreta

 (video) Cornelia Ștefăneț, acuzată că a grăbit o nuntă la care a fost moderatoare. Ce spune interpreta

Interpreta Cornelia Ștefăneț, în miezul unui scandal. O femeie s-a plâns că ultima nu și-a îndeplinit misiunea de moderator la o nuntă, ca la carte. Într-o postare pe Facebook, a venit cu mai multe detalii care a ajuns și la ochii interpretei. Aceasta, la rândul său, nu a  întârziat să vină cu o reacția, scrie SHOK.md.

Potrivit publicației, Cornelia ar fi grăbit evenimentul.

„Nunta s-a început la 18:00 și s-a încheiat la 23:30, când i-am zis Corneliei că se prea grăbesc, nu a atins-o deloc și și-a continuat viteza”, era menționat în comentariu.

Nu este disponibilă nicio descriere.

Interpreta susține că este învinuită pe nedrept și solicită dovezi video sau foto.

„Doamnă Natalia, vă rog să veniți cu argumente foto, video, unde se vede clar că am început evenimentul la 18:00 și eu personal, am grăbit la 23:30 să se încheie.

Tare îmi doresc să fiu înțeleasă corect, nu este vorba despre o coroană pe cap care s-a clătinat. Este vorba despre atitudinea cu care ne facem meseria și dăruirea cu care tratăm fiecare cuplu de mire și mireasă, fiecare eveniment la care participăm și atunci când citești astfel de comentarii te simți ofensat pentru că știi cum, personal eu mă implic totalmente la fiecare eveniment, intru până în măduva oaselor. Și atunci când cineva, care pur și simplu stă în spatele unui calculator și comentează că i-a venit lui așa dispoziția. Ori veniți cu argumente, scuze publice sau dacă să facă legia ceea ce știe mai bine să facă.

Veniți cu dovezi, dacă greșesc sunt gata să-mi cer eu scuze, dar atunci când oamenii pe nedrept te învinuiesc este foarte obijduitor și credeți-mă că este foarte multă muncă în spate și când se găsește cineva să ți-o calce în picioare”, a dezvăluit interpreta pe pagina ei de Instagram.

Nu este disponibilă nicio descriere.