(VIDEO) „Cred că era un loc liber”: Irina Rimes, nevoită să ia un credit, pentru a intra în lumea muzicii

 (VIDEO) „Cred că era un loc liber”: Irina Rimes, nevoită să ia un credit, pentru a intra în lumea muzicii

Interpreta Irina Rimes a făcut dezvăluiri inedite la podcast-ul,  jurnalistului român, Andi Moisescu. Rimes a vorbit despre cum a început cariera sa și despre faptul că a fost nevoită să ia un credit de la bancă, pentru a intra în lumea muzicii, scrie SHOK.md.

Interpreta a fost nevoită să împrumute bani din banca. Cei de la casa de discuri i-au cerut bani, pentru a primi un contractRimes nu știa atunci cum funcționează lucrurile.

„Asta era o combinație de pe aici. Între timp am învățat ce înseamnă combinație. E ca și cum „bă, eu te semnez, dar am nevoie de bani să investesc în proiectul tău și cumva trebuie să vii tu cu banii de acasă că eu n-am”. Eu nu știam atunci cum funcționează lucrurile. Pentru mine era o chestie nouă. Și, în general, România era ceva de neatins, era o încercare tristă de a face ceva”, a explicat interpreta.

Totodată, artista a spus că România a primit-o cu mult drag și oamenii de acolo cu multă căldură.

Întrebată cum a reușit să-și găsească locul în muzica românească, cântăreață a oferit un răspuns tranșant. Totodată, artista a transmis un sfat, pentru cei care se află la început de drum.

„Eu cred că se dorea o fată, care să cânte în zona moldovenilor: Carla Dreams, The Motans… Cred că era un loc liber. E ușor să-ți găsești în loc în muzică, dacă vii cu ceva care încă nu există sau ceva care lipsește. Atunci îți e ușor, în rest e foarte greu”, a precizat Irina.

Vezi mai multe detalii în video-ul de mai jos:

 

Maria Palade

https://shok.md/

Citește și