(video) Crețu, din nou în centrul unui scandal după un filmuleț despre profesori: „Mi-au zis că sunt un imbecil, o canalie, un debil și prost”

 (video) Crețu, din nou în centrul unui scandal după un filmuleț despre profesori: „Mi-au zis că sunt un imbecil, o canalie, un debil și prost”

Emilian Crețu a ajuns din nou în centrul unui scandal, după ce a publicat un filmuleț satiric, de Ziua Profesorilor. Actorul s-a ales cu critici din partea internauților „mi-au zis că sunt un imbecil, o canalie, un debil și prost”, a spus Crețu reproșând că secvența video se referă la „o anumită categorie” de dascăli care iau mită.

Actorul a mai menționat că este foarte recunoscător profesorilor, dar a făcut acest filmuleț pentru a reda o problemă din societate.

„Eu am publicat un filmuleț, de Ziua Profesorilor și am ironizat o situație, chiar dacă unii nu au înțeles și au fost foarte indignați, mi-au zis că sunt un imbecil, o canalie, un debil și prost…Cum am putut să-mi permit să înjosesc profesorii?

Acel filmuleț este o satiră despre anumită categorie de profesori și elevi. Eu acuma nu mă justific. Eu am vorbit din numele unui elev și profesor, care a dat și primit mită. Nu am zis nimic de rău. Asta e un adevăr în Moldova și nu doar. 

În fiecare an am felicitat profesorii și le-am mulțumit, anul acesta așa îmi s-a sculat osul mie, ca un pic să iau pe sus altă categorie de profesori. 

Adică voi vreți să spuneți că în R.M nu se ia mită? Am făcut un filmuleț despre o problemă a societății.

 

 

Actorul s-a întrebat: „Serios. chiar merit să fiu așa batjocorit?”.