(video) Cristina Miron a trăit o experiență nouă, de neuitat: Pu*icele și pi*dulele fluturau deasupra capului. Am nimerit în rai?

 (video) Cristina Miron a trăit o experiență nouă, de neuitat: Pu*icele și pi*dulele fluturau deasupra capului. Am nimerit în rai?

Cristina Miron, influenceră și de curând actriță a dezvăluit că merge la plajă pentru nudiști de aproape cinci ani, în România. Aceasta susține că e locul perfect „pentru oamenii care vreau să se simtă liber și să se bronzeze uniform”. Invitată în cadrul unui interviu cu Dorin Galben, jurnalista a povestit cum a ajuns prima dată acolo și care a fost reacția ei, scrie SHOK.md.

Cristina a ajuns întâmplător la o plajă pentru nudiști.

„Este o tradiție, În România mergem aproape în fiecare an. Locul este superb pentru nonconformiști. Prima dată am fost cu cinci ani în urmă. Nu era o dorință, am fost întâmplător. Un prieten ne-a dus acolo, el se bronzează acolo de mai mulți ani. Eu m-am dus în costum de baie,  pentru că nu știam unde o să ajung. Pentru el era așa de normal lucru acesta, că nici nu ne-a zis nouă: Ne ducem la plajă, într-un loc fain. 

Prima dată am fost șocant, dar mă țineam. Acolo mergeau oamenii pe lângă tine, pu*icele și pi*dulele fluturau deasupra capului meu și eu așa wow, ce am nimerit în rai. Am murit? Mi-a trebuit vreo două zile și mi-am scos și eu sutienii. Eu fac toples doar”, a râs aceasta.

Jurnalista a mai adăugat că acolo vin oameni de toate mărimile și vârstele: „ Am văzut și copilași mici cu părinții și vârstnici. Oameni liberi. Ce am observat, o chestie care mi-a plăcut mult, oamenii fiind goi, se uită în ochi. Ceea ce nu există când ești îmbrăcat, ai tendința să mai privești în jos.

Acolo merg oameni care vreau să se simtă liber și să se bronzeze uniform. Arunci sutienul așa ca în filme și te bronzezi”.

Miron a povestit și despre un incident, când cineva a încercat să filmeze.

„Acolo nu se filmează, dacă stă cineva cu telefonul, te apropii și-i zici să-l închidă. A fost numai un caz, când am văzut că niște tipi filmau și se râdeau un pic. S-a apropiat un tip de la bar și le-a zis să închidă telefonul, ei au ascultat, au șters video și au plecat. Există totuși o etică”.

Aceasta a spus că ar merge și aici, în Republica Moldova la o plajă pentru nudiști.