(video) Cu pantoful găurit la o negociere de album. Trupa 3 Sud Est, despre banii câștigați la începutul carierei: „Am urcat niște etaje grele”

 (video) Cu pantoful găurit la o negociere de album. Trupa 3 Sud Est, despre banii câștigați la începutul carierei: „Am urcat niște etaje grele”

Membrii trupei 3 Sud Est,  Laurențiu Duță, Mihai Budeanu și Viorel Șipoș au vorbit despre veniturile lor, la început de carieră. Invitați în cadrul podcastului „Acasă la Măruță, băieții au spus că primeau sume extrem de modeste pentru concerte și au muncit din greu pentru a ajunge la succesul pe care-l au acuma. 

„Noi am urcat niște trepte, niște etaje grele, nu am devenit faimoși peste noapte. Câștigam 200 de lei pe atunci, la concerte. Nu mai știu în dolari cât era. Mihai era casierul și îi împărțeam la trei. Viorel era foarte modest la vremea aia și spunea «dacă ajungem la 300 de lei eu sunt foarte mulțumit»”, au spus aceștia.

Băieții au mai povestit cum s-au dus să vorbească cu un reprezentant al unei case de discuri, în timp ce ploua, iar colegul lor Laurențiu Duță  avea o gaură în pantof și se plângea că sunt bălți de apă peste tot. 

„Ploua și Laur tot zicea: -Ah, ce rece e. Și eu tot nu înțelegeam, credeam că ploaia care cade pe el e rece.

 La un moment dat, sătul de atâtea negocieri, Laur a pus picior peste picior și a zis: pentru noi nu e vorba de bani.  Atunci m-am uitat și am văzut că avea o gaură în pantof, de unde îi ieșea ciorapul, plin de pământ.

Mă gândeam să nu se ridice și omul ăla să-l vadă, îi tot făceam semne.”, s-a amuzat Viorel. 

Cei trei au dezvăluit că numele trupei a apărut întâmplător „dintr-un joc de cuvinte. A venit unul cu idee, altul cu alta idee și așa a apărut 3 Sud Est.”.

3 Sud Est s-a format în anul 1997, însă după 11 ani de activitate formația s-a desființat (2008) . În 2014 aceştia s-au reunit odată cu lansarea unui nou single – „Emoții”.

Citește și