(video) Daniela Costețchi a fost cerută de nevastă, la trei ani de căsătorie

 (video) Daniela Costețchi a fost cerută de nevastă, la trei ani de căsătorie

A apărut curcubeul în relația Danielei Costețchi cu partenerul său, Cătălin Soare. După ce au stat separat o perioadă, cei doi formează din nou un cuplu. Chiar mai mult de atât , bloggerița a fost cerută și de nevastă, la trei ani de căsătorie, dar deja cu un inel adevărat. „Mi-am primit cadoul”, a menționat tânăra, adăugând că „ acest inel înseamnă o a doua șansă pentru ei”.

Daniela a publicat un filmuleț pe Instagram în care, la un moment dat, Cătălin s-a pus într-un genunchi și i-a pus inelul pe deget bloggeriței. Apoi cuplul a avut un moment de afecțiune, cu îmbrățișări și săruturi.

„Fetelor, mi-am primit cadoul. Dacă vă mai amintiți, eu nu am fost cerută cu inel. Am făcut doar starea civilă și am zis că atunci când sunt cerută oficial, stabilim data pentru nuntă. La momentul de față, acest inel înseamnă o a doua șansă pentru noi”, a menționat Daniela pe Instagram.

La data de 27 iulie,  Daniela și Cătălin Soare au împlinit trei ani de căsătorie.

 

„27.07.2022, s-au făcut 3 ani de când am luat numele tău de familie, Soare. Primul an de căsătorie m-a prins însărcinată, în al doilea an eram mutați la Chișinău, iar anul trei ne-a prins în chirii separate.

Această sepărare ne-a ajutat foarte mult, în primele zile am plâns mult, îmi amintesc și acum cum plângeam ambii la doi dimineața, în parcarea subterană din blocul unde stă Cătălin, și ne spuneam că vrem să fim împreună, dar pur și simplu nu mai știm cum.

Prima perioadă efectiv nu știam despre ce să vorbim, când ne întâlneam pentru Leila. Era o tensiune de nedescris între noi. S-au întâmplat între timp lucruri urâte, dar cu ajutorul cărora am realizat că trebuie să luptăm.

Nu doresc nimănui acea durere interioară care m-a strâns la stomac în ziua în care s-a mutat și următoarele zile în care încercam să mă adaptez fără el. Știu că și lui i-a fost greu. Am luat-o încet, am mers la terapie de cuplu și am urmat sfatul terapeutei. Unul dintre sfaturi a fost să discutăm despre toate frustrările adunate. Le-am luat pe rând și petrecem timp calitativ împreună, asta facem acum”, a scris Daniela pe Instagram.

 

Citește și