(video) Dara a lansat un imn al libertății și iubirii intense: „Piesa a apărut neașteptat, dar atât de la timpul ei”

 (video) Dara a lansat un imn al libertății și iubirii intense: „Piesa a apărut neașteptat, dar atât de la timpul ei”

DARA își surprinde publicul cu o piesă statement despre iubire și libertate.  „Am lăsat ceva”, așa se numește noua melodie, care a fost compusă de artistă, în colaborare cu Liviu Teodorescu, iar de producție s-a ocupat Liviu Teodorescu.

Videoclipul oficial al piesei este dinamic, colorat și inspiră girl power, energie, vitalitate, young vibes. Regia videoclipului este semnată de Elena Maria Popescu.

„Această piesă a apărut neașteptat, dar atât de la timpul ei, și a fost scrisă în prima sesiune cu Liviu Teodorescu. Ambii aveam zero așteptări, dar, peste 7 ore de stat la povești și discutat despre cum am vrea să sune piesa pe care o facem, a apărut “Am lăsat ceva”. Ne-am dat seama că am creat ceva minunat în momentul în care o ascultam a zecea oară pe repeat și tot dansam – liber și fără de griji!

Am decis să lansăm piesa după ce Mara a pus-o la petrecerea de ziua mea, fără să spună nimănui că urmează un demo de-ale mele. Reacțiile oamenilor au fost foarte evidente: trebuie lansată!

Clipul pentru piesă exprimă starea exactă pe care am vrut să o transmitem: libertate, rebeliune, tinerețe! Am lăsat imaginația să ne poarte și să ne ducă exact în punctul în care suntem acum.”, a spus Dara.

La începutul acestui an, DARA a lansat „Ruleta”, o piesă manifest, profundă și vindecătoare.

Citește și