(video) Declarație de dragoste pe note muzicale! Cui i-a dedicat ADDA, noua ei piesă

 (video) Declarație de dragoste pe note muzicale! Cui i-a dedicat ADDA, noua ei piesă

Premieră muzicală de la ADDA. Artista a lansat „Să nu-mi iei trandafiri”. Piesa este o declarație de dragoste pentru soțul ei, Cătălin, scrie SHOK.md.

Artista a dezvăluit pe pagina ei de Instagram că piesa are un mesaj profund: „De obicei, las câte un mesaj ascuns în fiecare piesa de-a mea. Mesaj pe care unii oameni reușesc să îl desluseasca, iar pentru ceilalți ramane un mister. Asta este semnătura mea. De data asta nu pot să o fac. „Sa nu-mi iei trandafiri” e pentru Cătălin, omul langa care vreau să îmbătrânesc. Chiar dacă povestea pe care am creat-o în versuri poate fi interpretată diferit și trecută prin filtre personale, în funcție de experiențele proprii, de fiecare persoana care ascultă piesa, fiecare cuvânt e pentru „iubire” al meu”, a scris interpreta.

Acum un an, artista a trecut printr-o perioadă extrem de dificilă.

„Acum un an de zile viața mea s-a schimbat când m-am pricopsit cu o afecțiune medicală, care mă pune zilnic în pericol. Am încercat să fiu puternică și să gândesc pozitiv mereu, însă într-o seară am cedat. Pur și simplu am plâns din toată inima. A fost o perioadă de câteva săptămâni când rămâneam fără aer de la edemele ce îmi apăreau în gât. Stăteam cu injecția de adrenalină lângă mine. Încă o fac, dar cumva m-am obișnuit cu ideea că poate asta va fi viața mea de acum înainte. Îmi era frică să rămân singură. Îmi era frică să adorm să nu cumva să mă sufoc în somn. În acea seară în care am plâns, pe masa din sufragerie era o vază cu trandafiri. Cătălin obișnuiește să-mi ia flori mereu. Am început să scriu și să îmi descarc sufletul.

Cu frica în inimă că dacă vreodată el îmi va lua ultimul buchet, i-am mărturisit că nu-mi plac trandafirii, dar nu i-am spus niciodată asta până atunci. Nu am vrut să-l supăr. Și l-am rugat să-mi ia flori sălbatice de câmp care renasc mereu, chiar dacă vântul e împotriva lor. Așa cum sunt și eu. O nebună visătoare care își dorește să lase ceva în urmă, prin muzică, pentru veșnicie. P.S. Cătălin o să ia Oscarul pentru rolul din clip! P.S2. Îmi doresc ca piesa asta să însemne mult pentru voi și să ajungă acolo, în inimi!”, a menționat ADDA.

Vezi cum sună melodia.