(video) Dezamăgirea unui vloger care a mers la McDonald’s pe stil rusesc: Cola e „ciudată”, cartofii nu sunt sărați

 (video) Dezamăgirea unui vloger care a mers la McDonald’s pe stil rusesc: Cola e „ciudată”, cartofii nu sunt sărați

Un YouTuber care a vizitat un restaurant McDonald’s pe stil rusesc spune că acolo mirosul este diferit, Coca Cola este „ciudată” și nu este dulce ca originalul, iar cartofii nu sunt sărați și crocanți, scrie SHOK.md, cu referire la digi24.ro.

Fostele restaurante McDonald’s s-au redeschis în prima jumătate a lunii iunie sub un nou brand și cu un nou proprietar în Rusia, la mai bine de trei decenii de la sosirea popularului lanț occidental de fast-food.

Odată cu retragerea marilor branduri din industria de fast food, ca reacție la invazia din Ucraina, rușii s-au trezit fără acest tip de restaurante, dar guvernanții de la Moscova au promis că vor veni cu o soluție. Lanțul de restaurante care le-a preluat pe cele ale McDonald’s s-a deschis sub lozinca „Numele se schimbă, dragostea rămâne”. De altfel, primul restaurant deschis în Moscova se numește, – conform variantei traduse din rusă – „Gustos și atât”.

Jurnalistul, de la un popular canal de YouTube, a mers la McDonald’s rusesc din Moscova și a constatat că mirosul și mâncarea sunt diferite. Astfel, mirosul din interiorul restaurantului nu era ca cel tradițional al unui McDonald’s. YouTuberul a vorbit cu mai multe tinere care mâncau la o masă și le-a întrebat dacă e ceva diferit față de gustul pe care-l știau. Ele i-au răspuns că li se pare că puiul e mai bun, dar au adăugat că probabil simt asta deoarece nu mai mâncaseră astfel de produse de trei luni.

Citește și