(VIDEO) Două persoane, spitalizate în urma accidentului în lanț de la Stăuceni: Detalii de la poliție

 (VIDEO) Două persoane, spitalizate în urma accidentului în lanț de la Stăuceni: Detalii de la poliție
0Shares

Poliția din capitală vine cu detalii despre accidentul în lanț de lângă Stăuceni, produs în această dimineață, după ce o mașină a frânat brusc în fața unui câine. Potrivit oamenilor legii, o pasageră și unul dintre cei trei șoferi au fost transportați la spital pentru îngrijiri medicale, scrie UNIMEDIA.

„Astăzi,  17 noiembrie, la ora 09:04, polițiștii din capitală au fost sesizați precum că, pe strada Calea Orheiului s-a produs un accident rutier. Ajunși la fața locului, oamenii legii au stabilit că sunt implicate trei unități de transport: un automobil de model Șkoda, un Renault și un Volkswagen.

În urma impactului a fost rănită pasagera din Volkswagen și șoferul de la volanul automobilului Skoda: ambii au fost transportați la spital pentru îngrijiri medicale.

Pe caz a fost inițiată o anchetă pentru stabilirea tuturor circumstanțelor”, a declarat pentru UNIMEDIA, Natalia Stati, ofițera de presă a Direcției de poliție a municipiului Chișinău.

Accident în lanț la Stăuceni. O mașină a provocat un accident în lanț, după ce a frânat brusc în fața unui câine, care traversa carosabilul. Momentul impactului a fost filmat de o cameră de bord a unei mașini din trafic.

 

0Shares

Aura Mereuta

https://shok.md