(video) El a „împins-o-n” Instagram, iar acum ea câștigă mai mult! Ilie Maxian: Sunt bucuros că are banii ei și nu cere de la mine

 (video) El a „împins-o-n” Instagram, iar acum ea câștigă mai mult! Ilie Maxian: Sunt bucuros că are banii ei și nu cere de la mine
0Shares

15 ani de relație, 11 ani de căsnicie și 3 copii frumoși, este vorba despre Tatiana și Ilie Maxian, cunoscuți în mediul online după vestimentația identică. Cuplu au fost recent invitații emisiunii „O seară perfectă”, unde au oferit câteva detalii despre bugetul lor și venitul din Instagram. Tatiana a dezvăluit că s-a făcut influencer datorită soțului, iar acum a ajuns să câștige mai mult decât el. La moment, interpreta are 142 mii de abonați, scrie SHOK.md.

„Trecerea aceasta s-a întâmplat datorită pandemiei și tot sunt dintr-un domeniu care a avut de suferit. Ambii am stat acasă. Pagina mea era foarte bună, aveam 32 mii de urmăritor, fără concursuri. Aveam foarte mulți admirator pentru că ne îmbrăcăm la fel. Eu sunt foarte rușinoasă și Ilie îmi zicea: hai începe a vorbi și eu stăteam cu camera ceia, de zece ori mă filmam. Mult a contat susținerea lui”, a declarat bloggerița.

Tatiana a dezvăluit că au fost momente când a câștigat mai mulți bani decât soțul ei, motiv pentru care soțul e „foarte bucuros că ea își face banii ei și nu cere de la mine”, a spus Ilie.

Cartea de vizită a familiei Maxian e că de fiecare dată se îmbrac la fel. De vestimentație se ocupă Tatiana:  „El vine acasă și spune aceasta da, aceasta nu. La momentul dat avem o croitoreasă. Am noroc că Ilie nu e capricios la nici o culoare”, a menționat bloggerița.

https://www.instagram.com/p/CTCTdwctLBJ/?utm_source=ig_web_copy_link

 Întrebați dacă nu s-au plictisit să se îmbrace la fel, Tatiana a spus că uneori da, dar are un susținător bun, soțul. 

În viața lor de zi cu zi, în afara aparițiilor TV, mediul online și a scenei, aceștia au ținute diferite: „Nu ne îmbrăcăm identic pentru că ea are serviciul său și eu al meu. Tatiana activează administrator la un restaurant, în orașul Florești, dar eu circul toată Moldova”, a adăugat interpretul.

Tatiana și Ilie au sărbătorit recent 11 ani de la căsătorie. Aceștia au marcat momentul cu o ședință foto, unde Tatiana s-a afișat din nou în rochie de mireasă.

„Astăzi suntem la fel de fericiți ca în ziua nunții. Niciodată nu ne săturam unul de altul”, au menționat la finalul emisiunii.

https://fb.watch/8Oi6F4aLHZ/

0Shares