(VIDEO) Emilian Crețu, parodie pe seama Nataliei Gavrilița: „Natașa te rog nu mai ieși în public, vorbește cu cratița cu borșul, cu pereții”

 (VIDEO) Emilian Crețu, parodie pe seama Nataliei Gavrilița: „Natașa te rog nu mai ieși în public, vorbește cu cratița cu borșul, cu pereții”

Actorul Emilian Crețu a parodiat-o pe Natalia Gavrilița, după ce aceasta a declarat în cadrul unei emisiuni o caracteristică a prețurilor: „Dacă toată lumea se așteaptă că prețurile vor crește atunci ele într-adevăr vor crește”.

„Dragi moldoveni…….Suntem o țară săracă. Cum a zis Natașa crețurile, prețurile cresc, nu mai gândiți sărăcește, imaginați-vă că ploua cu bani, cu euro. Se va întâmpla, eu asta știu, simt…….Natașa te rog nu mai ieși în public, vorbește cu cratița cu borșul, cu pereții. Te pricepi, dar stai acasă, un președinte de țară îl faci de c*c*t cu prune…”,  a parodiat Crețu.

Vezi video-ul de mai jos:

Prim-ministra Natalia Gavrilița consideră că acțiunile BNM nu au fost suficient de hotărâte și nu au fost luate la timp, motiv pentru care am ajuns la un nivel de inflație atât de mare. „Cred că și comunicarea în baza rapoartelor inflației putea fi îmbunătățită, sunt niște rapoarte tehnice. Da, acolo sunt anumite previziuni despre nivelul posibil al inflației, dar toți care lucrează la BNM trebuie să fie atenți cum comunică și gestionează așteptările inflaționiste”, a spus prim-ministra, la Joi cu Liliana Barbăroșie de la Moldova 1.

Maria Palade

https://shok.md/