(VIDEO) Extaz la Aeroportul Chișinău: Echipa Real Madrid au compărut în carne și oase în fața fanilor

 (VIDEO) Extaz la Aeroportul Chișinău: Echipa Real Madrid au compărut în carne și oase în fața fanilor

Echipa Real Madrid a ajuns în Republica Moldova. În incinta aeroportului s-au adunat mii de oameni, ca să vadă vedetele sportului în carne și oase, scrie SHOK.md.

Zona a fost izolată, pentru ca fotbaliștii să poată trece spre autobuzul, care îi va duce spre hotel. Jucătorii au plecat grăbiți.

„Avionul celebrei echipe spaniole Real Madrid a aterizat în Republica Moldova. Meciul va fi jucat mâine, la ora 22:00 pe Arena principală a complexului sportiv Sheriff! Hai Moldova!”, au scris reprezentanții Sectorului Poliţiei de pe Frontieră Aeroportul Internaţional Chişinău.

Sheriff Tiraspol s-a calificat în grupele celei mai prestigioase competiții de fotbal internațional la nivel de cluburi. Sheriff a ajuns în grupe după ce a trecut în fazele preliminarii de formații mult mai bine cotate: Steaua Roșie Belgrad (2-1 scor general) și Dinamo Zagreb (3-0). Mai mult a debutat cu victorie și în grupele Champions League, 2-0 împotriva lui Șahtior, de asemenea o trupă considerată mult mai valoroasă. Sheriff Tiraspol a învins Real Madrid la cel de-al doilea meci din grupele Ligii. Echipa Moldovei a marcat în minutul 90. Scorul final e 2-1.

Meciul dintre Real Madrid și Sheriff Tiraspol va avea loc mâine, 24 noiembrie, pe stadionul din stânga Nistrului.

Maria Palade

https://shok.md/