(VIDEO) „Femeia-tanc” și Cristian Lupașcu au fost eliminați din concursul SuperStar: Vezi performanțele celorlalți 6 basarabeni

 (VIDEO) „Femeia-tanc” și Cristian Lupașcu au fost eliminați din concursul SuperStar: Vezi performanțele celorlalți 6 basarabeni

Al doilea weekend al recall-urilor SuperStar România s-a încheiat. Concurenții au învățat ce înseamnă să cânți într-o formație și au luptat cu emoțiile. Nu au lipsit lacrimile și nici certurile. Chiar dacă doi basarabeni au fost eliminați din concurs, șase voci din Republica Moldova au trecut în etapa următoare, scrie SHOK.md.

Visători, pasionați și ambițioși, toți concurenții au dat dovadă de perseverență.

Grupul Sunrise a creat un moment plin de culoare și feerie

Grupul Sunrise a dat dovadă de o bună colaborare, astfel încât fiecare și-a demonstrat calitățile vocale.

„Momentul vostru a fost captivant din toate punctele de vedere. Mie personal mi s-a părut superb”, a spus Smiley.

„Voi ați fost cei mai organici în scenă. O soluție artistică frumoasă, voi sunteți frumoși, cântați foarte bine, practic toți mi-ați devenit un pic mai dragi”, le-a spus Carla’s Dreams.

Toți au trecut la nivelul următor, unde vor trebui să se autodepășească încă o dată. Printre membrii grupului au fost și tineri din Republica Moldova: Adriana Onceanu, Anastasia Chirilovskaia, Artiom Topal și Mădălina Gaivas.

Grupul 3/2 a fost apreciat de jurați pentru o colaborare reușită

Spun despre ei că sunt diferiți, dar în același timp – uniți ca o familie. Grupul 3/2 a dat dovadă de o bună înțelegere, lucru care s-a observat și pe scenă. Cu toate acestea, jurații au ales doar trei concurenți pentru etapa următoare. Este vorba despre Patricia Cotuț, moldoveanca Victoria Peșterean și Hermina Hotca. Cu părere de rău, doi tineri din Republica Moldova nu au trecut în următoarea etapă: Diana Guțu – „Femeia-tanc”, și Cristian Lupașcu.

„Fiecare a avut momente de strălucire”, a spus Smiley.

„Nu m-am așteptat!” Carla’s Dreams, impresionat de prestația grupului Log Out

Grupul Log Out a ales piesa „Slide Away” a lui Miley Cyrus și a creat un moment plin de sensibilitate. Tinerii au arătat că pot fi destul de buni ca și grup, reușind să transmită emoții pe scenă.

„Am avut așa o stare de bine, nu m-am așteptat de la voi!”, le-a spus Carla’s Dreams.

După decizia juriului, Sebastian Benea a părăsit competiția. Moldoveanca Evelina Negru a trecut în etapa următoare, alături de alți membri a grupului.

Săptămâna viitoare, concurenții  vor lupta pentru calificarea în etapa semifinalelor, șansa de a cânta pe scena de la Arenele Romane. Show-ul poate fi urmărit la Pro TV Chișinău.

Maria Palade

https://shok.md/