(video) Fiica Danei Budeanu în brațele vedetei americane Jennifer Lopez: Iată care este legătura dintre ea și celebra artistă

 (video) Fiica Danei Budeanu în brațele vedetei americane Jennifer Lopez: Iată care este legătura dintre ea și celebra artistă

Recent, una dintre fiicele Danei Budeanu a fost surprinsă în brațele actriței Jennifer Lopez, în timpul vacanței din Italia. Imaginile s-au viralizat în presa internațională. Creatoarea de modă a spus în cadrul unui interviu că totul s-a întâmplat spontan, iar vedeta americană a fost foarte prietenoasă. Iată care este legătura dintre ea și celebra artistă, scrie SHOK.md.

O tandrețe sinceră. A fost un moment neașteptat pentru mine. Mai ales că este fetița mea și eu nu le expun deloc.A întâlnit-o absolut întâmplător pe Jennifer Lopez eram în același loc, și fetița mea era în vecinătatea bărcii, nu mai contează detaliile.

A fost chemată de către Jennifer. Efectiv. Și pur și simplu s-a dus și a mai venit după vreo 15 minute, timp în care s-a întâmplat ceea ce vedeți. După aceea ea ne-a povestit. Noi eram la 15 metri, a spus Dana Budeanu.

 

Aceasta a declarat că acum 9 ani a colaborat pe plan personal cu Jennifer Lopez. Vedeta celebră la nivel internațional a îmbrăcat haine create de româncă.

  

„A fost o întâmplare ca în anul  2012 când Jennifer Lopez  mi-a purtat niște rochii. Lucrul pe care eu, nu l-am comunicat niciodată. În momentul în care a fost prezentă la un show  Channel și toată lumea a crezut că este rochie Channel și de fapt s-a dat după că nu era Channel, era Dana Budeanu… adică nimeni. Dar ea, da, a ales să poarte asta. Ea pur și simplu a fost atrasă de Dănuța”, a povestit Dana în cadrul emisiuni.