(video/foto) A obținut „silueta perfectă”: Alina Carauș este însărcinată

 (video/foto)  A obținut „silueta perfectă”: Alina Carauș este însărcinată

Alina Carauș va deveni mămică pentru prima dată. Anunțul a fost făcut de stilistă pe pagina ei de Instagram, unde a dezvăluit și sexul bebelușului, relatează SHOK.md.

Alina va avea un băiețel: „Astăzi avem 22 săptămâni și 2 zile, sau mai clar 5 luni și 2 zile.N-am căutat o zi anume să anunțăm despre miracolul care mi s-a întâmplat, dar iată că s-a primit mai frumos decât ne-am imaginat. Inițial ne-am dorit să facem “gender reveal” la Kiev, înainte să apărea spontan deplasarea spre Lisabona (de care eu tare m-am bucurat și am avut nevoie, mulțumesc soțului). Am vizitat Lisabona, ne-am îndrăgostit de oraș, iar când am văzut oceanul mi-am dat seama ca aici trebuie să-i fac surpriza soțului. Ne gândeam între data de 9-10.12 înainte să plecăm spre Kiev, am decis sa fie 10, ca dimineața trezindu-ne să ne dăm seama ca e “Ziua fotbalului”, “minunat” mi-am spus eu în gând ( fotbalul este parte din viața noastră, la fel ca și fashion-ul).

Am avut prea mari emoții în ziua aceea și le-am păstrat pentru noi, iar astăzi de ziua sfântului Andrei pe care nume îl poartă soțul, am decis să împărtășim cu voi fericirea noastră. Știți de ce n-am făcut-o mai devreme? Nu ca să ascund, sau că mi-a fost frică de “ochi răi”, am avut nevoie de emoții adevărate, de felicitările și îmbrățișările oamenilor pe viu, mi-a fost destul ca le-am spus părinților mei pe telefon. La majoritatea am spus în realitate ca să le văd ochișorii uimiți și zâmbetul sincer, așteptarea s-a meritat”, a menționat stilista.

https://www.instagram.com/tv/CXaqH9vNfGQ/?utm_source=ig_web_copy_link

Citește și