(video/foto) Luat și împachetat! The Motans s-a logodit: Urmează și o căsătorie… sper!

 (video/foto) Luat și împachetat! The Motans s-a logodit: Urmează și o căsătorie… sper!

Inima lui Denis Roabeș, solistul trupei The Motans este ocupată. Artistul și iubita sa din România, s-au logodit. „Urmează și o căsătorie, sper”, a spus interpretul.

„Sunt logodit. Urmează și o căsătorie, sper. Cred că în viitorul apropiat. Dar, nu se va întâmpla vara asta, pentru că un concurs de genul acesta o să îmi consume foarte mult timp și eu sunt dispus să acord acest timp.”, a spus artistul, potrivit presei române.

Denis și partenera sa, Bianca s-au cunoscut acum câțiva ani, la un concert.

image

Denis Roabeș (32 de ani) din trupa „The Motans” este cel mai nou jurat de la „Vocea României”. Nu este singura față nouă din concurs! Theo Rose s-a alăturat show-ului de la Pro TV. Solistul o va avea colegă de butoane pe Irina Rimes. Evident, Smiley le va explica treaba de la Voce, căci e cel mai vechi dintre jurați.

„Când a venit propunerea, nu am fost surprins. Când a venit confirmarea, am avut un sentiment foarte plăcut. Dar, în același timp, nu mă așteptam, neapărat. A fost un sentiment plăcut.

Sincer, am evitat până acum genul acesta de show. Iar asta pentru că eram la început, în trecut. Simțeam nevoia de mai multă experiență”.

Citește și