(VIDEO/ FOTO) Cei 22 de ani au găsit-o în Spania și în brațele lui Usatîi: Imagini de la petrecere dată de Nina Crețu

 (VIDEO/ FOTO) Cei 22 de ani au găsit-o în Spania și în brațele lui Usatîi: Imagini de la petrecere dată de Nina Crețu

Astăzi, soră actorului Emilian Crețu a atins vârsta de 22 de ani. Nina Crețu și-a sărbătorit ziua de naștere în Spania, alături de iubitul său, Renato Usaîi și familia ei, scrie SHOK.md.

Într-un restaurant din Spania Nina a dat o petrece de ziua ei. Cei dragi i-au fost alături. Internauții i-au transmis o mulțime de mesaje de felicitare și gânduri bune. Emilian Crețu a ținut și el să-i ureze surorii sale ,,La mulți ani”.

„Gata după ora Moldovei este ora 00:00, 6 iunie la mulți ani 22 de ani, chiar dacă în ultimele ore am făcut-o să plângă că nu am machiat-o, ea știe că o iubesc”, spune Emilian.

„Au trecut 22 de ani de când am devenit practic moașa pentru prima data. Era ora 10 dimineața , obosiți după 5 ore de prășit la sotce , prințesa @ninacretu5 a decis sa o mai obosească pe mama un pic. Chiuitul mamei , sa nu zic urletele ei mă stresau și nu înțelegeam, ce se întâmplă după ușa, am auzit tot… După mama și-a luat odrasla și a plecat la maternitate, eu am rămas acasă și am spălat “padivanu “ cearșafurile care erau martore la marele eveniment…
P.S. Culmea, mama azi tot a fost de dimineața la prășit, of mamele astea❤️❤️❤️❤️❤️”, a scris Crețu.

Îndrăgostiții au fost surprinși în momente tandre. Invitații nu au ezitat să publice pe rețelele de socializare fotografii și secvențe video de la eveniment.

În noaptea de revelion Nina Crețu a fost alături de Renato Usatîi, în Spania. Puțin după miezul nopții, modelul a postat pe pagina sa de Instagram câteva poze lângă brad, în care apare în brațele cunoscutului politician.

 

Maria Palade

https://shok.md/